Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Kızılay’dan Engelli İhtiyaç Sahibine Destek

Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi gönüllerde yer etmeye devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelere ev ziyaretlerinde bulunan Kızılay, eşi vefat eden, üç çocuğu ile geçinmeye çalışan bir ailenin evinin engelli çocuğunun ihtiyaçlarını karşıladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi gönüllerde yer etmeye devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelere ev ziyaretlerinde bulunan Kızılay, eşi vefat eden, üç çocuğu ile geçinmeye çalışan bir ailenin evinin engelli çocuğunun ihtiyaçlarını karşıladı.

ENGELLİ ÇOCUĞUMUZA UMUT OLDUK

Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi gönüllerde yer etmeye devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelere ev ziyaretlerinde bulunan Kızılay, eşi vefat eden, üç çocuğu ile geçinmeye çalışan bir ailenin evinin engelli çocuğunun ihtiyaçlarını karşıladı. Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı Mustafa İşler, “Bugün gariban, mahzun, hüzünlü bir ailemizi ziyaret ettik. Kardeşimizin kocası yeni vefat etmiş üç çocuğu ile geçinmeye çalışıyordu. Üstelik kardeşimizin bir çocuğunun ortopedi engelli vardı. Hayat şartları zaten zor olan kardeşimizin bir de çocuğunun ortopedi engelinden dolayı tuvalet ihtiyacını gidermesinde zorlanması onu iyice yıpratmıştı. Kızılay’a gelerek durumunu anlatan kardeşimizin çocuğu için hemen çalışmalara başladık.  Kardeşimizin tuvaletini yaptırmak için malzemelerini alarak teslim ettik. Daha sonra usta tutarak tuvaleti yaptırıldı” ifadelerini kullandı.

İHTİYAÇLARI TESPİT EDİLEREK GEREKLİ YARDIMLAR YAPILDI

İşler, “Kızılay olarak her zaman gariplerin ve mazlumların yanında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. engelli çocuğu için tuvaletini yaptırdığımız kardeşimizin diğer ihtiyaçlarını da tespit ettik. İlk önce kardeşimize erzak, et konser, hijyen kolisini ve bir miktar nakdi yardımda bulunduk. Daha sonra bozulan çamaşır makinası için tamirci getirerek çamaşır makinasını tamir ettirdik. Bundan sonrada kardeşimizin durumunu yakından takip edip gerekli yardımları yapacağız. Dertler paylaştıkça bitecek. İyi ki Kızılay var” dedi.

Haber: Halil İbrahim Bozkurt

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x