Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kocaoğlu İş adamlarını ve siyasileri çips paketine benzetti

Türk Metal 1963 Spor Kulübü Başkanı Serkan Kocaoğlu sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamada takıma gereken değer ve önemi vermeyenlere sert sözlerle yüklendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Metal 1963 Spor Kulübü Başkanı Serkan Kocaoğlu sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamada takıma gereken değer ve önemi vermeyenlere sert sözlerle yüklendi.
CİPS PAKETİ GİBİSİNİZ
Serkan Kocaoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri yer verdi;Aslında yazılacak ve söylenecek o kadar çok şey varki ama sevdiğim insanlar zarar görmesin diye susuyorum.

Bu şehrin ileri gelenleri diye tabir ettiğimiz siyasiler ve lafta paralı iş adamları hepiniz cips paketi gibisiniz .Yüzde 60 şınız hava lafta arkamızda görünenler dahil aslında hiç biriniz slm verilecek adam değilsiniz .Biz memleketi düşünürken sizler kendinizi düşünüyorsunuz ve maalesef halk böyle insanlara destek veriyor .Bence bizler sayesinde bir yerlerde olanlar bizleri beğenmez olmuş.Ben ,siz olun olmayın bu takımı Allahın izni ile 3.liğ’e çıkarıp memleketime sahip çıkacağım.Bizi bu süreçte yalnız bırakan herkesi de önce Allah’a sonra Kırıkkale halkına bırakıyorum .

BİR UMUTTUR YAŞAMAK…
Bölgesel Amatör Ligde başarılı bir performans gösteren Türk Metal 1963 Spor grupta 49 puanla lider bulunuyor . Takım bu hafta puan kaybetse de liderliğini korudu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x