Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Perşembenin Gelişi Çarşambadan Belliydi DÜŞÜYORUZ !!!

TFF 3 lig 1 grupta mücadele eden Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, Artven Hopaspor kanrşısında aldığı mağlubiyetin ardından düşme potasına girdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TFF 3 lig 1 grupta mücadele eden Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, Artven Hopaspor kanrşısında aldığı mağlubiyetin ardından düşme potasına girdi.

TFF 3 lig 1 grupta 24 haftanın karşılaşmaları tamamlandı. Artven Hopaspor ile deplasmanda karşılaşan Kırıkkalegücü, karşılaşmanın son dakikalarında yediği 3 golle mağlup olurken, düşme potasının diğer karşılaşması olan Tarsus idman Yurdu, Gümüşhanespor karşılaşması, konuk ekibin 2-1 galip ayrılması ile sonuçlandı. Bu sonuçlara göre Gümüşhanespor 21 puanla 12’inci sıraya yükselirken, Kırıkkalegücü 20 puanla 13’üncü sıraya geriledi. Alınan sonuçların ardından Kırıkkalegücü, düşme potasında yer aldı.

TARAFTAR AKBAL VE YÖNETİMİNE ATEŞ PÜSKÜRÜYOR
Kırıkkalespor tarafarları yaptıkalrı açıklamada perşembenin gelişi çarşamadan belliydi sezon başında yapılan yanlış transferleri,kulüp başkanı Şeref Akbal ve genel kaptan Hakan İlhan  tarafından yapılan hataları yüksek sesle dile getiren taraftara kulak asmayan,eleştiriye kapalı olan taraftarı tehdit eden sosyal medyadan engelleyen başta Kulüp başkanı Şeref Akbal ve genel kaptan Hakan İlhan bu takım küme düşerse bunun hesabını nasıl vereceksiniz.Kulüp başkanı Şeref Akbal kulüp başkanlığını muhasebe defteri tutmak sandı sanırım,genel kaptan Hakan İlhan ise genel kaptanlığı resim çekinmekten ibaret sandı Kırıkkalegücünün durumu ortada inşallah sezon sonu biz taraftarlar yanılırız aksini düşünmek dahi istemiyoruz. ifadelerini kullandılar.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x