Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Köksal neden sessiz?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MKEK hakkındaki iddialar Kırıkkale kamuoyunda tartışılıyor, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal sessiz kalıyor.
YÖNETİCİLER DE SUSKUN
Makine ve Kimya Endüstri Kurumu’nda usulsüz ihale ve yolsuzluk olayları hakkındaki şok iddialarla ilgili haberlerimiz gündeme bomba gibi düştü. Gazetemizde yayınlanan iddialarla ilgili adli makamlarca soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, MKEK Genel Müdürlüğü ve iddiaların hedefi olan MKEK yöneticilerinin sessizliği soru işaretleri uyandırmıştı.
KAMUOYU AÇIKLAMA BEKLİYOR
Kırıkkale kamuoyu ise Kırıkkale Milletvekili TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal’dan iddialarla ilgili açıklama bekliyor. Köksal’ın şok iddialar hakkında herhangi bir bilgi alışverişinde bulunup bulunmadığı, konu hakkında MKE yöneticileri ile görüşüp görüşmediği merak edilirken, devleti milyonlarca zarara uğrattığı öne sürülen usulsüz ihaleler ve yolsuzluklar konusundaki iddialar hakkında açıklama yapması bekleniyor.
ŞOK İDDİALAR
Köksal’ın özellikle hayali ambar yolsuzluğu iddiası, güvenlik zafiyetleri, tonlarca İtalyan çeliğinin hurdaya ayrıldığı iddiası ve akıbeti belli olmadığı iddia edilen C4 patlayıcıları konusunda kamuoyuna açıklama yapması bekleniyor. MKE hakkındaki şok iddialarla ilgili daha önce adli makamların soruşturma başlattığı konuların bazıları ile adli makamlar, bazıları ile de MKE müfettişlerinin ilgilendiği öğrenildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu