Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kooperatif ve birlikten depremzedeler için bağış

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından depremzedeler için 1 milyon 100 bin TL bağışta bulunuldu. Birlik ve Kooperatif Başkanı Osman Cebeci, yaraların kısa zamanda sarılması için üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından depremzedeler için 1 milyon 100 bin TL bağışta bulunuldu. Birlik ve Kooperatif Başkanı Osman Cebeci, yaraların kısa zamanda sarılması için üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

 

SEFERBER HALİNDEYİZ

Kırıkkale Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği ve Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin yaralarını sarmak için kooperatif olarak 1 milyon TL, Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği olarak 100 bin TL bağışta bulunduklarını açıkladı. Başkan Cebeci, bağış kararının yönetim kurulu ile alındığını söyleyerek, “Acımız büyük, yüreğimiz yanıyor. Dayanışma ile yaralarımızı hızlı bir şekilde sarmak, depremzedelerimize yardım elimizi uzatmak için seferberlik halindeyiz. Bunun için de Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu olarak elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x