Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Korkmaz, “Önemli olan hizmetleri miraz bırakmak”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlk kez iki dönem üst üste seçilerek Belediye Başkanlığı görevini yapan isim olarak tarihe geçen Veli Korkmaz, 7 Haziran Genel Seçimleri aday adaylığı başvurusu yaptı.
 
“DAHA İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ”
Yoğun bir destekle AK Parti İl Başkanlığı’na gelen Veli Korkmaz’ı İl Başkanı Mürsel Akçay karşıladı. Akçay, kısa bir açılış konuşması yaparak sözü Korkmaz’a bıraktı. Korkmaz sözlerine, “Makam işgal etmek tek başına kimseye bir şey katmaz” diyerek başladı. Hizmetleri daha ileriye taşımanın ve miras bırakmanın çok önemli olduğunu ifade eden Korkmaz, “AK Parti her zaman bu anlama geldi.  İnsanımız her alandaki aldığı hizmeti gönül veren her zaman yanımda olanlara teşekkür ediyoruz. Bizler bu makamı işgal ederken verilen emaneti farkında olarak sizlerle yapacağız. İl teşkilatımız yerel yönetime bizlere destek veren herkesle çalışma içerisinde olacağız. Ülkemizi aldığı hizmetler acısından daha ileri noktaya getireceğiz” diye konuştu.
 
“EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Korkmaz şöyle devam etti; “12-13 yılık iktidarımızda yüz yılık hizmet aldık. Kırıkkale’de her alanda eğitimden sağlığa ulaşım hizmeti sosyal kültürel anlamda Türkiye 3 kat büyüyorsa biz 5 kat büyüyeceğiz diye yola çıkmıştık. Yatırımların en iyisini kentimize kazandırdık. Aldığımız oylar bunu gösteriyor. İnşallah bu süreçte en iyisini yapmaya çalışacağız. Yolumuzun aydınlık olduğuna inanıyorum. Alnımız ak yolumuz açık olsun. Hizmetlerin en iyisi kentimizin insanları alsın. Bu süreçte her birimiz birbirimize destek olarak en azından dua ederek kentimize hizmet etmeyi Allah bize nasip etsin”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

Başa dön tuşu