Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Kötülerin gölgesi olmaz!(Video Haber)

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Meydanı ve meydana çıkan tüm yollar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi seliyle doldu taştı. Eşi Emine Erdoğan ile Kırıkkale’ye gelen Başbakan Erdoğan müthiş bir atmosferle karşılandı. On binlerce Kırıkkaleliye hitap eden Başbakan Erdoğan, muhalefeti ve cemaati Neşet Ertaş’ın sözleri ile vurdu; “Kötülerin gölgesi olmaz” diyen Erdoğan Belediye Başkan Adayı Saygılı ile Kırıkkale’nin gelişiminin hızlanacağını söyledi.
KIRIKKALE’DE HAYAT DURDUKötülerin gölgesi olmaz!(Video Haber) - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Kırıkkale’de hayat durdu, halk Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kırıkkale’ye geleceği saate kilitlendi. Sabahın erken saatlerinde meydana gelen Kırıkkaleliler, Erdoğan’ı yakından görebilmek için birbiriyle yarıştılar. Yediden yetmişe Kırıkkalelilere meydan yetmedi, meydana çıkan caddeler ve sokaklar doldu taştı. Cumhuriyet Meydanı’na girişlerde geniş güvenlik önlemleri alındı. Bina çatılarına özel timler yerleştirildi. Yediden yetmişe Kırıkkaleliler ellerinde Türk bayrakları ve parti bayrakları ile müthiş bir atmosfer oluşturdular. Başbakan’ın gelişi ile meydanı sallayan on binlerce Kırıkkaleli, “Türkiye seninle gurur duyuyor” sloganları attı.

Kötülerin gölgesi olmaz!(Video Haber) - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir

‘YEDİRMEYECEĞİZ’

Başbakan Erdoğan’dan önce platforma İl Başkanı Mehmet Demir çıktı. Demir, Türkiye’deki istikrara karşı oynanan oyunlar olduğunu öne sürerek şöyle konuştu; “Ülkemizde oynanan oyunları yakınen hepiniz takip ediyorsunuz. Ama bu meydanların dili Ak Parti’yi Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirmeyeceğimizin bir işareti olarak algılıyorum. Çünkü bu millet liderine sahip çıkıyor. Değerli hemşerilerim bakınız 2002’de Ak Parti Kırıkkale’den 3 milletvekili çıkardı. 2004’te Kırıkkale Belediyesi’ni bize verdiniz. 2007’de milletvekilliğinde yine yüksek oyla 3 milletvekili çıkardık. 2009’da Kırıkkale’de yine belediyeyi ak ellere teslim ettiniz. 2011 seçimlerinde Kırıkkale’de hep birlikte sizlerle beraber 3-0 yaptık. Bunun için size teşekkür ediyorum. Sizler Sayın Genel başkanımıza her zaman olduğu gibi bu meydanı hınca hınç doldurdunuz.

Kötülerin gölgesi olmaz!(Video Haber) - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı


Mitingin Tamamı
‘MİLLET DUR DİYECEK’

Yine önümüzde bir seçim var. Normalde bu seçimde belediye başkanlarımızın yapacağı hizmetler anlatılırdı. Ama maalesef bazı kirli oyunlar direk Sayın Başbakanımızı ve Ak Parti hükümetini hedef aldığı için millet buna dur diyecek. Ne zaman dur diyecek? 30 Mart’ta dur diyecek. Dur demeye var mısınız?  Bakınız muhalefeti takip ediyorsunuz hiç bu milletin refahına, huzuruna, güvenliğine, işsizliğin azalmasına, yatırımlarına artmasına yönelik bir tane söyledikleri bir şeyi duydunuz mu? Her gün sabahleyin kalkıyorlar gazete manşetlerine bakıyorlar, hangisi hoşlarına giderse akşama kadar olan politikaları o. Soruyorum onlar bu belediyeleri idare edebilir mi? Soruyorum sizlere bunlar bu ülkeyi idare edebilir mi? Bunlar bu dış politikayı idare edebilir mi? Bunlar bu ekonomiyi idare edip işsizliği önleyebilir mi? Var mı bir tane projeleri? O zaman biz Kırıkkale halkı olarak daha önceki seçimlerde yaptığımız gibi yüksek bir oy farkla tüm ilçelerimizle birlikte almaya var mısınız?”

DEV PROJELER VE YENİ KIRIKKALE
Demir’in ardından Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı konuşma yaptı. Saygılı, herkesi Kırıkkale için kenetlenmeye davet ederek şunları söyledi; “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan şehrimizi onurlandırdı, bize güç verdi. 1994 yılında İstanbul’da başlayan ve efsaneleşen bu hareket tüm Türkiye’yi şehir şehir sardı. Daha güzel, daha çağdaş kentler bu anlayışın eseri oldu. Bu anlayış ile Allah’ın izniyle Kırıkkale yönetimine talibiz. Ben ve ekibim  Allah’ın rızasını ve Kırıkkale halkının takdirini kazanmak için sizlere söz veriyoruz, çok  çalışacağız. Kırıkkale halkının daha mutlu ve daha güzel bir kentte yaşaması için gecemizi gündüzümüze katacağız. Temiz, dürüst, ilkeli ve ciddi yönetim anlayışımızla dev projeleri hayata geçirecek, yatırımları yeni bir heyecanla başlatacağız. Herkesi ve her kesimi Kırıkkale’yi topyekun kucaklayacağız.

‘AKLIN VE VİCDANIN SESİ OLACAĞIZ’

Kırıkkale’de aklın, vicdanın ve adaletin sesi olacağız. Kırıkkale halkından başka hiçbir çevrenin etkisi ve nüfusu altına girmeyecek, kimsesizlerin kimi, ihtiyaç sahiplerinin dostu, garibin hamisi olacağız. Sorunların üzerine gidecek, azimle çözecek, hiçbir gayri demokratik harekete boyun eğmeyeceğiz. Kırıkkale halkının istek ve beklentilerinin karşılığı olacağız. Kırıkkale’yi Türkiye’nin parlayan yıldızı ve marka şehir yapacağız. Bu topraklarda tarih milletle beraber yazılmış. 30 Mart’ta hep birlikte, el ele, gönül gönüle yeniden tarih yazmaya hazır mısınız?”

‘TALEPLERİMİZİ GERİ ÇEVİRMEDİ’

Meydana Başbakan Erdoğan ile birlikte gelen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise şöyle konuştu; “Başbakanımız ve hanımefendiyi getirdik. Sevgili Başbakanım aziz kardeşim, bu kutlu hareketin lideri Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kırıkkale’de, ona hoş geldiniz diyoruz. Başbakanımız ve hanımefendi Kırıkkale’ye özel bir değer vermiştir. Bugünde bu kadar yoğun miting programının arasında Kırıkkale’yi programlarına aldılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Şunu da söyleyeyim; kendisi için ne zaman Kırıkkale için talepte bulunsam daima onu karşılamış ve geri çevirmemiştir. Onun için teşekkür ediyorum. Bu meydan muhteşem Başbakanımızı ve hanımefendiyi böyle karşıladığınız için teşekkür ederim. Kırıkkale AK Parti’ye, bu kutlu harekete her zaman bütün gücüyle destek vermiştir. Bunun ifadesi işte burada. Bu meydan bunu gösteriyor. Hele şu günlerde bu siyasi ortamda yerel seçimin öneminin azaldığı genel siyasetin ağırlığının arttığı bir ortamda sizin verdiğiniz bu destek bizim için, başbakanımız için, partimiz için,  hükümetimiz için çok değerlidir. Onun için tekrar teşekkür ediyorum”

‘GELİŞİM SAYGILI İLE HIZLANACAK’Kötülerin gölgesi olmaz!(Video Haber) - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Başbakan Erdoğan sahneye Kırıkkale’nin ilçelerini ve değerlerini sayarak çıktı. “Hacı Taşan’ların, Muharrem ve Neşet Ertaş’ın, Çekiç Ali’nin memleketi Kırıkkale, şehitler diyarı Kırıkkale” diyerek konuşmasına başlayan Erdoğan, Kırıkkale’ye yapılan ve yapılacak yatırımlar konusunda bilgiler vererek, hızlı trenin ve Silah Organize Sanayi Bölgesi’nin yapımını da hatırlatarak, “Kırıkkale Saygılı Başkan ile daha da gelişecek ve gelişimini hızlandıracak” dedi.

‘ELLERİNE KASETLER VERİYORLAR’Kötülerin gölgesi olmaz!(Video Haber) - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Başbakan Erdoğan gündem hakkında da açıklamalarda bulunarak, Türkiye’nin gelişiminin ve istikrarının önünde durmak isteyenlerin var olduğunu ve bunların son günlerde insanları sahtecilikle kandırmaya çalıştığını söyledi.Erdoğan CHP, MHP ve cemaatin işbirliği yaptığına değinerek, “Bu Pensilvanya’daki zat, CHP genel başkanının eline kasetler veriyor” diyen Erdoğan, “CHP Genel Başkanı da grup toplantılarında Pensilvanya’nın borazanlığını yapıyor. Ve anayasaya, yasalara aykırı olduğu halde, düşünün. Bu zata ‘Çarkçı Kemal’ diyorlar biliyorsunuz, geçenlerde de söyledim. ‘Senden’ dedim ‘bir şey olmaz’. Sen zaten kasetle geldin, kasetle de gideceksin ve utanmadan, sıkılmadan kalkıyor iftiralarla Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanına çeşitli yalan dolan şeyler söylüyor” ifadesine yer verdi.

‘SİYASİ TOKAT ATMAMIZ LAZIM’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK genel müdürü olduğunu hatırlatan Erdoğan, şöyle devam etti: “Ya sen SSK’nın genel müdürüyken SSK’yı bitirdin ya. Biz sigorta hastanesinin kapılarında, kuyruklarda rezil olmadık mı, sefil olmadık mı. Ya biz alacak ilaç bulamıyorduk ya… Öyle mi kardeşlerim? Kırıkkale, öyle mi? Onun için 30 Mart’ta sandıklarda bunlara bizim bir siyasi tokat atmamız lazım. Onun için çok çalışmamız lazım, rehavete kapılmayacağız.

GAZETE KÜPÜRLERİNİ GÖSTERDİKötülerin gölgesi olmaz!(Video Haber) - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Kılıçdaroğlu’nun sabah söylediğini öğlen, öğlen söylediğini akşam yalanladığını kaydeden Başbakan Erdoğan, gazete kupürleri göstererek, şunları söyledi: “3 yıl önce bir televizyon kanalına çıkmış partileriyle ilgili kayıtları eleştiriyordu. ‘Bunları veren savcının bu ülkede hesap vermemesi diye bir olay olabilir mi?’ diye soruyordu. ‘Bu dinleme kayıtlarını kim veriyor, bunlar gizli değil mi, soruşturma gizli değil mi, kim bu savcı?’ diye soruyordu. Ve ‘Başbakanı dinleyen hangi derin devlet’ diyordu. Bakınız Milliyet gazetesi 27 Aralık 2012. Kardeşlerim bitmedi, ‘Savcı suç işliyor’ diyordu. Şu anda bu kayıtları yapan, bunları bir yerlere servis eden, bunları internette yayınlatan tüm savcılara aynı CHP genel başkanı bugün sahip çıkıyor.”

‘MHP TEK SÖZ ETMİYOR’

Kılıçdaroğlu’nun iki yıl önce ‘Yasadışı dinleme hepimizin tepki göstermesi gereken suç’ dediğini anlatan Erdoğan, “Çark etmek bunun tabii fıtratında var. O koltuğa kasetle oturdu, şimdi onun bedelini ödüyor. Bu paralel yapı CHP’nin genel merkezini, il başkanlıklarını, milletvekillerini dinlemiş ama CHP’nin genel müdürü ağzını dahi açamıyor. Bu paralel yapı MHP il başkanlıklarını dinlemiş, MHP’li milletvekillerini dinlemiş, 450 MHP’liyi dinlemiş ama MHP genel başkanı tek söz söyleyemiyor” diye konuştu.

‘AKŞAM BAŞKA SABAH BAŞKA…’Kötülerin gölgesi olmaz!(Video Haber) - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Başbakan Erdoğan, elindeki gazete kupürünü göstererek, Kılıçdaroğlu’nun “Başbakanın dinlenmesi çok vahim bir olay” şeklindeki sözlerini hatırlatarak, “(Başbakanın dinlenmesi çok vahim bir olay), altında ne diyor, ‘yeniden yargılanmayı da destekleriz’ diyor. İnanın bugün sorun tam aksini söyler. Niye? Akşam başka, sabah başka” dedi.

‘SSK’YI BATIRDI’

Erdoğan, bir başka gazete kupürünü daha göstererek, Kılıçdaroğlu’nun “Cemaat saydamlaşsın” sözünü anımsattı ve, “Bunu diyen kim, yine CHP’nin genel müdürü. Akşam başka sabah başka, bundan siyasetçi olur mu ya… Söylüyorum, gene söylüyorum: Bakınız, bundan ancak İstanbul’un Tahtakalesi’nde kasetçi olur, kasetçi olur. Bundan başka bir şey olmaz. Orada gitsin bu kaset satsın, kaset. Çünkü bu SSK’nın genel müdürüyken orayı batırdı, Rahşan affıyla kurtardı. Eğer Rahşan affı çıkmasaydı kurtaramayacaktı” ifadesini kullandı.

‘YUMRUĞUN HESABI SORULACAK’Kötülerin gölgesi olmaz!(Video Haber) - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün Trabzonlular gecesinde yuhalandığını ve oradan çıkarken de bir vatandaşa yumruk attığını söyleyen Erdoğan, “Hiç merak etmeyin vatandaş da bunlara sandıkta yumruğu vuracak. İstanbul, bu karikatür siyasetçilere sandıkta yumruğunu vuracak. Trabzon aynı şekilde, Kırıkkale aynı şekilde, tüm Türkiye o yumruğun hesabını 30 Mart’ta sandıkta soracak, sandıkta” dedi.

‘TUZAK ARTIK BOZULDU’

“Bütün Türkiye’nin bunu bilmesini istiyorum, kurdukları tuzak artık bozuldu” diyen Başbakan Erdoğan, “CHP’nin, MHP’nin, Pensilvanya’nın, onlarla birlikte medyanın, çevrelerinin kurdukları tuzak artık altüst oldu. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar. ‘Darbe yapalım, sandıksız hükümeti devirelim’ dediler, ayakları dolaştı, tökezlediler ama şimdi bunun hesabını verecekler. Ve millet sandıkta bunun hesabını soracak, ardından hukuk yoluyla da biz hesabını soracağız. Kardeşlerim, Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü kimse durduramayacak, hiç endişeniz olmasın, kimse durduramayacak” şeklinde konuştu.

‘DİKTATÖR CHP’NİN İÇİNDE’

“Aradık, sorduk, diktatörü bulduk” ifadesini kullanan Erdoğan, “Ey CHP, diktatör senin içinde ya… Kim, İnönü, İnönü. İşte İtalya’da, biliyorsunuz orada nazi, faşizm onlar iktidar olduğunda onları ilk tebrik edenlerden olmuştur. Öyle ki bunlar Dersim’de katliamın baş sorumlusudur. Ve katliamın baş sorumlusu olduğu halde bugün kalkıp da bu CHP’nin genel müdürü Dersimli olduğu halde orayla ilgili bir kelime edebiliyor mu, hiç duydunuz mu? Edemez, edemez, çünkü onu söylemeye başladığı anda bataklığa batacak bunu biliyor” dedi.

‘AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE…’Kötülerin gölgesi olmaz!(Video Haber) - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

AK Parti’ye, kendilerine iftira atanların iftiralarının altında kaldıklarını, çamur atanların o çamurun içinde boğulduklarını, yalan söyleyenlerin, buna sessiz kalanların, tepkisiz kalanların şu anda mahçup olduklarını belirtti Erdoğan şöyle konuştu; “Pensilvanya’da bir zat var, biliyorsunuz değil mi? Bize iftira atmaya, beddua etmeye, Türkiye’ye fitne sokmaya başladı” diyen Erdoğan, şöyle devam etti: “3 ayda maskesi düştü, foyası meydana çıktı, Rabbim eline ayağına dolaştırdı, işte böyle mahçup oldu. Savaş Ay ile bir röportaj yapmış, o röportajında ne diyor, televizyonlarda dinlediniz değil mi? Ben oraya gönül veren sevgili kardeşlerime söylüyorum; hala uyanmayacak mısınız, hala başınızı iki elinizin arasına alıp ‘Ya Rab bu ne gafletmiş, ben ne yaptım’ demeyecek misiniz? Ne diyor? ‘Cebrail parti kursa kusura bakmasın ben onu desteklemeyeceğim’ diyor. ‘Cebrail parti kursa desteklemem’ diyen zat, şu anda CHP’yi destekliyor, CHP’ye istikamet çiziyor, CHP’yi güya onlar kukla gibi idare ediyor. CHP’nin olmadığı yerde de MHP’yi destekliyor. Al birini vur ötekine, farkı var mı? Kırıkkale’de köylere gidiyorlarmış abiler, ablalar. Size geldiler mi, kapılarınızı çaldılar mı? Onlara siz zaten gereğini söylemişsiniz. Onlara şunu da söyleyin; “Elmadağ’daki yoldan hangi yüzle gelip geçiyorsun. Benim kızım başörtülü olarak üniversiteye alınmadığı zaman sizin hocanız ‘başörtüsü furuattır, başörtülerinizi kaldırın, atın’ diyen adam değil mi? Şimdi bu AK Parti iktidarı, kızlarımızın başlarının örtülmesinin önünü açtı. Başörtülü olarak üniversiteye girmelerinin önünü açtı, artık devlet dairelerine başörtülü olarak kızlarımız girebiliyor, başörtülü, başı açık el ele kolkola bu ülkede yaşayabiliyor, bundan mı rahatsız oldunuz”

 ‘NİYE ORADAN TÜRKİYE’Yİ KARIŞTIRIYOR’

Onlara şunu söyleyin; ‘Eğer gücünüz varsa gidin partinizi kurun, bizim karşımıza öyle gelin ve Pensilvanya’daki zatı da davet edin, o da gelsin partinizin başına geçsin, beraberce Türkiye’de boyunuzun ölçüsünü alın. Sizin başınızdaki zatın vatanı burası değil mi, Türkiye değil mi, Amerika mı? Niye oradan Türkiye’yi karıştırıyor, eğer dürüstse, doğruysa bu vatanı karıştırmasın gelsin buraya, vatanına gelsin. Niye gelemiyor? Yoksa onunla ilgili de yasaklar mı var, kumpaslar mı var? Niçin gelemiyor’ diye bir sorun. İşte 30 Mart bu oyunu bozmanın tarihidir. Onun için ne kaldı? Şurada 26 gün, 26 gün gece – gündüz demeden çalışmaya var mıyız? Unutmayın bu tarih sıradan bir tarih değil, bu tarih aynı zamanda Kahire’de Esma kızımızın ruhunun da şad edildiği bir tarih olacak, unutmayın çünkü o da bu ülkenin aynen yaşananların özlemi içerisindeydi Kahire’de, Mısır’da onlar da bu özlemi çekiyorlardı ama nasip olmadı ve o şehit edildiği gün babası zindana gitti ama o ne dedi, aynen Said Nursi gibi ‘zalimler için yaşasın cehennem’ dedi.  Kırıkkale’de aynı şeyi ben de söylüyorum, ‘zalimler için yaşasın cehennem.”

‘KASET KARDEŞLİĞİ’

Başbakan Erdoğan, zulüm ile abad olunamayacağını, mazlumun ahının aheste aheste çıkacağını ifade ederek, “Bunların kardeşliği kaset kardeşliği, bu Pensilvanya’daki iftira ve fitne şebekesi önce CHP’yi dizayn etti, sonra MHP’yi, üç kafadar bir araya geldi” diye konuştu. Bitlis’te CHP, MHP, BBP, DSP ve Demokrat Parti’nin AK Parti’ye karşı birleştiğini anımsatan Erdoğan, “Hepsinin toplamı yüzde 7. Kırk çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz. Onun için diyorum ki ‘Kırıkkale sandıkları patlatacak, AK Parti ile gümbür gümbür yeni bir döneme başlayacağız” ifadelerini kullandı.

KIRIKKALE BİZİ YALNIZ BIRAKMADI

Kırıkkale ile iftihar ettiğini, gurur duyduğunu, Kırıkkalelilerin AK Parti’yi hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirten Erdoğan, “Bunların sandıktan umutları yok, milletten teveccüh göremeyeceklerini çok iyi biliyorlar. Onun için iftirayla, nifakla, kasetle, montajla, çamur siyasetiyle işi idare etmeye çalıyorlar” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
14 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
soner
soner
5 Mart 2014 00:08

geldiniz geleli sürekli birilerine dur diyonuz ona dur buna dur öbürüne dur.kırıkkaleden bakan var 3 vekilde sizden peki kırıkkalede ne değişti söyleyin bakalım.

BÜNYAMİN TAŞKIN
BÜNYAMİN TAŞKIN
4 Mart 2014 22:31

Gurbette hislendirdin be uzun adam
SILADAN
Şahla fıratı geçtik, atlı yayan,
Ölenler oldu, kalan sağlarınan,
Cenk ettik Beyim Aslan`ınan,
Otağı olduk rum diyarından.
İhanet büyüktü Turna Dağından,
Söküldük Dulkadir Ocağından,
Düzde yer Orta Anadoludan
İl olduk KIRIK bir KAL`A dan
Zir-i MAHMATLIdır sıla-ı rahman,
Atam atası GOCA dır OSMAN,
Hatundan doğma Mustafadan olan,
Altı uşağın üçü kız, üçü oğlan.
Hanem Yıldız Oğuz soyundan,
Bozok kolu Kızık boyundan,
DENEK YURDU baba dağından,
Sürgünüm şimdi ben Küme Çayından.
GURBETTEN
Yol geldim dermansızım,
Şam vakti şamdansızım
Memaliki sürgün etmiş,
Asi başı kaldırmazım.
Candaroğlu ağam beyim,
Söyle ben nerdeyim,
Boz Elinden bir erim,
Ereğlide eğlenmezim.
Kestane karası esmişim,
Bezm-i Alem gezmişim,
Bir garabet dervişim
Sıla-ı Rahman bilmezim.
Obam benden ayrıdır,
Et kemikten gayrıdır,
Gönül gamda, sayrıdır,
Tende bi can düşmezim.
Karamet başta taşlaşır,
Gözlerim dolar yaşlaşır,
Gönlüm beye taşlaşır,
Etse buyur dönmezim.
Kavla Çınar uludur,
Tarla Başı`nda durur,
Kadı Molla bu mu dur,
Hak bilirde vermezin.
Senden sual olunmaz,
Köroğlu boş olunmaz,
Hak yedin onulmaz,
Çıkar dağa inmezim.
Haber et beyine,
il de Bayram Beli`ne,
Ceng ede ben ile,
Alam da can vermezim…
Başbakanımıza hoş geldiniz diyorum, kendisine ve Akp ye başarılar diliyorum.Tüm hemşehrilerimi selamlıyorum.Kdz Ereğliden SELAMLAR

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu