Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Her ay 5 milyon borç…’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, seçim bürosu açılışında belediyenin her ay 5 milyon TL borç yaptığını ifade ederek, “Bu zihniyet yandaşlarına rant sağlamaktan başka bir şey yapmıyor” dedi.

‘50 YIL GERİYE GÖTÜRDÜLER’

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, hafta sonunda mahallelerde bulunan seçim bürolarının açılışını gerçekleştirdi. Gürler Mahallesi, Etiler Mahallesi, Sanayi ve Bağlarbaşı Mahallelerindeki büroların açılışını gerçekleştiren Yılmaz’a kalabalık bir grup büyük destek verdi. Her gittiği mahallede ‘Başkan Mahir Yılmaz’ sloganlarıyla karşılaşan Yılmaz, bu dönemki seçimi kazanacaklarını ve 30 Mart’ta mahallelerde zafer şarkısının çalınacağını söyledi. Mevcut belediye zihniyetinin Kırıkkale’yi 50 yıl geriye götürdüğünü belirten Yılmaz, yapılan hizmetlerin çoğunun satıldığını veya kiraya verildiğini belirterek, “Bu zihniyet yandaşlarına rant sağlamaktan başka bir şey yapmıyorlar” dedi.

‘6 AY İÇİNDE İYİ SU İÇECEĞİZ’

30 Mart’ta göreve geldiği zaman Kırıkkale’nin gelişimine katkı sağlayacak, sosyal, modern ve kolektif projelere önem vereceğini belirten Yılmaz, kentin gelişmişlik seviyesini yükselteceklerini ve bu konuda önemli çalışmalar yapacaklarını bildirdi. Kırıkkale halkının 10 yıllık dönemde çok büyük sıkıntılar çektiğini belirten Yılmaz, 2014 yılının çalışma ve hizmet yönünden Milat olduğunu ifade etti. Başkanlık görevine gelmesi durumunda önemli çalışmalar yapacağını belirten Yılmaz, Su Arıtma Tesisini yeniden düzenleyip, restore edeceğini ve 6 ay içerisinde halkın iyi su içeceği müjdesini verdi. Yılmaz, belediyenin her ay 5 Milyon TL borç yaptığını ve bu borcu da kapatmak için gece gündüz çalışacaklarını kaydetti.

‘HİÇBİR YERDE BÖYLE ANLAYIŞ YOK’

Vatandaşların 50 TL normal suya, 50 TL’de içme suyuna para verdiğini bildiren Yılmaz, göreve geldikleri zaman su arıtma tesisini yeniden dizayn edeceklerini ve kent halkının çeşmelerden iyi su içeceğini belirtti. Belediye’nin yaptığı ve ultra proje olarak nitelendirdiğini mezbahanın ise 13 Bin TL’ye yapıldığını ancak aylık 9 Bin TL’ye kiralandığını belirten Yılmaz, dünyada hiçbir yerde böyle bir anlayışın olmadığını kaydetti.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu