Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Köy yollarında hummalı çalışma

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yoğun bir yaz dönemi mesaisine başlayan Kırıkkale İl Özel İdaresine bağlı ekipler Kırıkkale merkez ve ilçelere bağlı köylerde yol yapım ve onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR HIZLA İLERLİYOR

İl Özel İdaresine bağlı ekipler şiddetli yağışlar ve çeşitli nedenlerle bozulan köy yollarının bakım ve yapım işini gerçekleştiriyor. Ekipler, Keskin ilçesine bağlı Cankurtaran-Esatmüminli- Ortasöken- Eskialibudak köylerinde sathi kaplama yol çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor. Diğer taraftan Sulakyurt ilçesi Yeşilli-Hamzalı köyleri arasında sathi kaplama yol çalışmaları devam ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte asfaltlama çalışmalarını hız kazandıran ekipler bozulan yolları kısa zamanda yapmayı hedefliyor.

PROGRAMIMIZDA OLAN YATIRIMLARI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Yoğun bir yaz döneminin başladığını belirten İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, ekiplerin asfaltlama, kilit parke, içme suyu çalışması, kanalizasyon gibi çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürdüğünü söyledi. Bu yıl yaşanan şiddetli yağışların beraberinde hasarları meydana getirdiğine vurgu yapan Başkan Çaykara, bozulan yolların ekipler tarafından yeniden eski haline getirildiğini kaydetti. Başkan Çaykara, “2019 yatırım programı ve 2019 bütçe ve KÖYDES programında yer alan hizmetlerin tamamlanması için çalışmalarımız hızla devam ediyor. İl Özel idaresi ekibimiz ve tüm iş makinelerimiz tüm hızıyla halkımıza hizmete ve çalışmaya devam ediyor. Hedefimiz halkımıza en kaliteli ve en güzel hizmetleri en kısa zaman ulaştırmaktır” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x