Keskin

Kralların ressamı’nın doğduğu ev, ziyaretçilerini bekliyor

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, "Kralların ressamı" olarak tanınan merhum Rahmi Pehlivanlı'nın doğup büyüdüğü evin restore edilmesinin ardından, sanatçının bazı eserleri ve kişisel eşyaları evde sergilenmeye başlandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde, “Kralların ressamı” olarak tanınan merhum Rahmi Pehlivanlı’nın doğup büyüdüğü evin restore edilmesinin ardından, sanatçının bazı eserleri ve kişisel eşyaları evde sergilenmeye başlandı.

Kralların ressamı” olarak tanınan merhum Rahmi Pehlivanlı’nın doğup büyüdüğü Kırıkkale’nin Keskin ilçesindeki evde, restorasyonun ardından sanatçının bazı eserleri ve kişisel eşyaları sergilenmeye başlandı.

Sanatçının ilçedeki doğup büyüdüğü eve, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından “Rahmi Pehlivanlı Müze Evi” adı verildi. Çok sayıda ödül kazanan ve çeşitli ülkelerdeki 17 farklı müzede ve önemli koleksiyonlarda eserleri sergilenen ressam Pehlivanlı’nın, bazı eseleri ve kişisel eşyaları müze evinde sergileniyor.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x