Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimEkonomiManşet

KÜ kısmi zamanlı öğrenci çalıştıracak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Sağlık-Kültür Ve Spor Dairesi Başkanlığı 2014-2015 öğretim yılı  kısmi zamanlı öğrenci çalıştırılması hakkında oluşturulan planı açıkladı.

Açıklama yapıldı

Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Üniversitemiz akademik ve idari birimlerinde “Kısmi Zamanlı” statüde öğrenci çalıştırılacaktır. Çalışma süresi haftalık en fazla 15 saat, aylık en fazla 60 saat olup saat ücreti brüt 5,04 TL’dir. Öğrenci çalıştıracak birimler, her bir birimde istihdam edilecek öğrenci  sayısı, aranan nitelikler aşağıda belirtilmiştir. İlgilenen öğrencilerin 02/10/2014 tarihi mesai bitimine kadar Başkanlığımızın http://sks.kku.edu.tr/index.php?Sayfa=Form web adresinde yayımlanan Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalışma Başvuru Formunu doldurup aşağıda belirtilen  evraklarla beraber çalışmak istedikleri birim yönetimine başvurmaları gerekmektedir.

Tek müracaat hakkı

Bir öğrenci kısmi zamanlı çalışmak için sadece bir birimdeki iş için müracaat edebilir. İlgili birimlerdeki komisyonlarca yapılacak değerlendirme sonucunda müracaatları kabul edilen  öğrencilerin listeleri 15/10/2014 tarihinde Başkanlığımız web sayfasında ilan edilecektir.

Öğrencilerde aranan genel şartlar

Tezsiz yüksek lisans öğrencisi ve özel öğrenci hariç olmak üzere, Üniversitemiz kayıtlı öğrencisi olmak. Disiplin cezası almamış olmak. Yetim maaşı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde gelire sahip olmamak. Daha önce, sözleşmeye aykırılık nedeniyle “Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Sözleşmesi” feshedilmemiş olmak. Çalıştırılacak iş için yeterli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olmak. Kayıt donduran öğrenci ve yabancı uyruklu öğrenci olmamak. Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak. (Yıl uzatmalı öğrenci olmamak)

Başvuru için gerekli belgeler

Yeni tarihli öğrenci belgesi veya öğrenci kimlik belgesi fotokopisi, yeni tarihli disiplin cezası almadığına dair belge ve nüfus cüzdanı fotokopisi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu