Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Küçük erkekler futbol heyecanı!

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Merkez Sentetik Sahasında düzenlenen Küçük Erkekler Futbol müsabakaları heyecanla tamamlandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Merkez Sentetik Sahasında düzenlenen Küçük Erkekler Futbol müsabakaları heyecanla tamamlandı.

Dereceye giren takımlara ödülleri İl Müdürü Hamza Güneş ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün tarafından takdim edildi.

SPOR SADECE BEDEN EĞİTİMİ DEĞİLDİR

Ödül töreninde heyecan ve mutluluk hakimdi. İl Müdürü Hamza Güneş yaptığı konuşmada, “Gençlerimiz spora ne kadar çok ilgi gösterirse, ülkemiz için o kadar hayırlı olur. Bu turnuvada göstermiş olduğunuz performans ve fair-play ruhu için hepinizi tebrik ederim.” dedi. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün ise “Sporun sadece beden eğitimi olmadığını, aynı zamanda disiplin ve ahlak kazandırdığını da unutmamalıyız. Bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı. Tören, dereceye giren takımlara madalya ve kupalarının takdim edilmesiyle sona erdi.

DERECE ALAN TAKIMLAR
Şehit Ömer Umulu Ortaokulu
Şehit Erdem Mut Ortaokulu
Akşemsettin Ortaokulu
Şehitler Ortaokul

https://www.facebook.com/KirikkaleGSB/videos/923023192628976

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x