Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kupa’da ilk rakibimiz Çubuk

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk mücadelesi vermesine rağmen son haftalarda yaşanan puan kayıplarıyla şansını kaybeden Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un Ziraat Türkiye Kupasındaki rakibi belli oldu.

ELEME USULÜNE GÖRE

Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un Türkiye Kupasındaki rakibi belli oldu. Kırmızı-lacivertli ekip Ziraat Türkiye kupasının ilk maçında Çubuk Futbol A.Ş. ile karşılaşacak. Karşılaşma Ankara’da oynanacak. 35 Amatör takımın yanı sıra bu sezon TFF 3. Lige yükselen 9 takımın katılacağı 1. Eleme Turu müsabakaları, 28 – 29 Ağustos tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre, küçük numarayı çeken takımların sahasında oynanacak. Müsabakalar sonucu rakiplerini eleyen 22 takım, 2. Eleme Turu müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

TARİHLER BELLİ OLACAK

Yayın programının belirlenmesinin ardından müsabakaların gün ve saatleri ilan edilecek.Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, yaptığı değerlendirmede profesyonel ve amatör liglerden katılımın olmasının Ziraat Türkiye Kupası’nı çok özel kıldığını belirterek, “Türkiye’yi kucaklayan bir organizasyon düzenliyoruz. Ülkemizin her köşesinde kupanın heyecanı yaşanacak. Bu kupa amatör ve alt liglerdeki takımlarımız için yeni fırsatlar sunacak. Uzun maraton öncesinde TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. Sonunda hak edenin kazandığı centilmence maçlar izleyelim” ifadelerini kullandı. Ali Düşmez, ayrıca “Kupaya değerli katkılarda bulunan sponsorumuz Ziraat Bankası ile yayıncı kuruluşumuz Turkuvaz Medya Grubu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Kupa’da ilk rakibimiz Çubuk - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x