Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Kuvvetli fırtına uyarısı!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi; Akdeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun Kuzey ve Batısında beklenen kuvvetli fırtınaya karşı uyardı.

FIRTINA SAATTE 90 KİLOMETREYİ BULACAK

Yapılan son değerlendirmelere göre; “Dün sabah saatlerinden itibaren güneybatı kesimlerinden başlayarak ülkemizi etkileyen derin alçak basınç merkeziyle birlikte rüzgarın; Akdeniz, İç Anadolu, Orta ve ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısında güney yönlerden kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Çarşamba sabahının ilk saatlerde İç Anadolu’nun güneydoğusu ve Doğu Akdeniz’de yönünün kuzeybatıya dönmesi beklenen fırtınanın hızının Akdeniz’in iç kesimleri ile Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde zaman zaman 100 km/saatin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

ZEHİRLENME OLAYLARINA DİKKAT!

Açıklamada çarşamba sabah saatlerinde etkisini azaltması beklenen kuvvetli fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması, ağaç devrilmesi, kar yağışı veya kar örtüsü olan bölgelerde tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x