Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Lidere selam dur

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TM KIRKKALESPOR, YEŞİL KIRŞEHİRSPOR’U MURAT’IN ATTIĞI GOL İLE 1-0 MAĞLUP ETTİ

 

Kendi evinde Yeşil Kırşehirspor’u konuk eden temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, 65’inci dakikada Murat Şahin’in attığı gol 1-0 yendi. Kazan Belediyespor ile Nevşehirspor’un berabere kalmasının ardından temsilcimiz liderlik koltuğuna oturdu.

 

HIZLI BAŞLADIK

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grupta ilimizi temsil eden Türk Metal Kırıkkalespor, kendi evinde Yeşil Kırşehirspor’u konuk etti. Karşılaşma öncesinde iki takım taraftarları birlik ve beraberlik mesajları verirken, Kırıkkaleli sporseverler Fikret Karabudak Stadınının tamını doldurdu. Karşılaşma temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor’un vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında temsilcimiz rakip Yeşil Kırşehirspor’u baskı altına almayı başardı. Kanatlardan gol arayan ekibimiz, arta alandan da bir çok pozisyona girme çabası gösterdi.

 

20 DAKİKA POZİSYON VERMEDİK

Karşılaşmanın ilk tehlikesi pozisyonuna temsilcimiz girdi. Uğur’un verdiği pas ile ceza sahasbı içinde buluşan Bahri, güzel bir orta ile Ferdi’yi buluşturdu. Bahri’nin pasına gelişine vuran Ferdi topu ağlarla buluşturdu fakat karşılaşmanın yardımcı hakemi Bahri’nin pozisyonuna ofsayt kaldırdı. Israrla go arayan temsilcimiz kanatlardan Bahri ve Ömer ile ceza sahası içinde Ferdi ve Kaptan Uğur’u buluşturmaya çalıştı. Kanatlardan açılan ortalara Yeşil Kırşehirspor defansı gol olmasını engellerken, kontra atakta gol arayan konuk ekip ilk 20 dakikada pozisyona giremedi.

 

KENDİ SAHALARINA HAPİS ETTİK

Karşılaşmanın 28’inci dakikasında konuk takımın yakaladığı kontra atakta Abdurrahman ceza sahası dışından kaleyi yokladı ancak top farkla auta çıktı. Kanatlardan gol arayan temsilcimiz karşılaşmanın 35’inci dakikasında sol kanattan Bahri’nin ortasında Ferdi ile kalece aynı anda topa yükseldi ve Ferdi’nin yaptığı harekete hakem faul çaldı. Konuk ekibi tamamen kendi yarısına hapis eden temsilcimiz ilk yarıda aradığı gole ulaşamadı.

 

KALECİ İZİN VERMEDİ

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da etkili başlayan temsilcimiz, karşılaşmanın 47’inci dakikasında Ömer ile gole yaklaştı. Sağ çaprazda topla buluşan Ömer, ceza sahasına girerek orta yapmak istedi. Ömer’in açtığı ortaya kaleci son anda dokunarak topu kornere gönderdi. Korner vuruşunda topu uzaklaştıran konuk ekibin defans oyuncularından dönen topa Veysi güzel bir vuruş çıkarttı ancak kaleci Veysi’nin güzel vuruşunu aynı güzellikle kornere gönderdi. Karşılaşmanın 60’incı dakikasında yine sağ çaprazdan ceza sahası içine giren Uğur topu Ferdiye göndermek istedi ancak kaleci yine izin vermedi.

 

UZATMALARDA 2 KIRMIZI KART

Baskısını iyice arttıran ekibimiz karşılaşmanın 65’inci dakikasında sol kanttan Yasin’in ortasında ceza sahası içinde buluşan Murat Şehir, topun geldiği köşeye güzel bir plase vuruşu ile meşin yuvarlağı fileler ile buluşturdu 1-0. Golün ardından daha temkinli oynayan temsilcimiz Ömer, Ferdi, Uğur ve oyuna sonradan giren Cansın ile kontra atak yakaladı fakat yakaladığımız fırsatları gol ile süsleyemedik. Karşılaşmanın hakemi karşılaşmanın sonuna 8 dakikalık duraklama dakikası gösterdi. Duraklama dakikalarında önce 94’üncü dakikasında konuk ekipten Hacı Ahmet Çelik, 96’ncı kakada telmsilcimizden Veysi ikinci sarı kanrttan kırmızı kart gördü. Karşılaşmada başka gol olmazken, temsilcimiz aldığı üç puan ile liderliğe yükseldi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu