GündemKırıkkaleManşet

Mahalleliye sürpriz!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı daha önce Halk Günü’nde verdiği sözü tuttu. Mahalle sakinlerinin çağrısına kulak veren Saygılı Bağlarbaşı Mahallesi’ni ziyaret etti.
 
Halk Günü’nde söz vermişti
Halk Günü’ne gelen Bağlarbaşı Mahallesi sakinleri ve Mahalle Muhtarı Mustafa Keser Başkan Saygılı’yı sorunları yerinde görmesi için mahalleye davet etmişlerdi. Saygılı da beraberinde Başkan Yardımcısı Vedat Genç ve Fen İşleri Müdürü Kürşat Altop ile birlikte Bağlarbaşı Mahallesi set üstü 901. Sokakta ki yol sorununu yerinde inceledi. Karşılarında belediye başkanını gören mahalle sakinleri de ilk başta şaşkınlıklarını gizleyemediler.
 
Yol sorunu çözülecek
Belirtilen adreste ki yol sorununu yerinde inceleyen Başkan Saygılı en kısa sürede sorunun çözümü için talimat verdi. Bağlarbaşı Mahallesi’nden ayrılan Başkan Saygılı daha sonra Terminal Kavşağı’na yapılması planlanan refüj ve ışıklandırma için yetkili birimlerden bilgi aldı. Saygılı daha sonra Yenimahalle TOKİ ve aşırı yağışlarda zarar gören mevkilerde belediye birimlerinin yaptığı çalışmayı denetledi ve sorumlulardan bilgi aldı.
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ressam71
ressam71
5 Temmuz 2014 14:10

Yıllardır hiç bir başkanın yapamadığı bir olay.Teşekkürler

Başa dön tuşu