Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Mansur Yavaş’tan Ahmet Önal’a Destek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kırıkkale'yi ziyaret etti ve Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal ile bir araya geldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kırıkkale’yi ziyaret etti ve Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal ile bir araya geldi.

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Yavaş, Kırıkkale’ye destek sözü verdi ve Başkent Kart sosyal yardım sisteminin Kırıkkale’de uygulanabilir olduğunu belirtti.

Şeffaf belediyecilik ilkesine vurgu yapan Yavaş, meclis toplantılarının canlı yayınlanması, ihalelerin canlı yayınlanması ve belediye harcamalarının web sitesinde yayınlanması gerektiğini ifade etti. Yavaş, belediyecilik faaliyetlerinin maaşların vergilerden alınmasıyla finanse edildiğini ve bu nedenle her harcamanın halka açık olması gerektiğini vurguladı.

Başkan adayların proje açıklamalarına yorum yapan Yavaş, Türkiye’nin bir proje çöplüğüne dönüştüğünü savundu ve sadece isim altında proje yapılarak içi boş projelere para harcandığını öne sürdü. Yavaş, belediyeciliğin, kentte yaşayanların tüm ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu ifade etti.

Konuşmasının sonunda Ahmet Önal’a destek isteyen Mansur Yavaş, Kırıkkale halkına selam göndererek, belediye başkanlarının seçilmesini beklediğini ifade etti.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x