Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

MHP İL BAŞKANI BALOĞLU’NDAN EMNİYET MÜDÜRÜ ÇORUMLU’YA ZİYARET

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Polisimizin yanındayız

 

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Mahmut Çorumlu’yu geçtiğimiz gün MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve yönetimi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

 

BAŞARILAR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ve yönetimi Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Mahmut Çorumlu’yu ziyaret etti. İl Başkanı Baloğlu, dün olduğu gibi bugünde ‘Polisimizin yanındayız’ mesajını verdi.

 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

MHP olarak dün olduğu gibi bugünde devletimizin yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Baloğlu, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız” diyerek 15 Temmuz olayları ile ilgili fikir alış verişindi bulundular.

 

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ise; Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) uyuşturucu bağlantısı olduğunu düşündüklerini söyledi. Çorumlu, uyuşturucunun sadece tek başına narkotik bir suç olarak değil, 17- 25 Aralık’tan sonra FETÖ’nün bir oyunu olarak görülmesi gerektiğini belirtti.

 

YOĞUN İLGİ

Ziyarete MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu’nun yanı sıra MHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, MHP Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin, Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Hakan Dündar ve parti icra kurulu üyeleri katıldı.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x