2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Millet İttifakı Kırıkkale’de Başarıya Ulaşacak

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. İdris Şahin, Kırıkkale’nin Keskin ilçesini ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. İdris Şahin, Kırıkkale’nin Keskin ilçesini ziyaret etti.

KESKİN’İ ZİYARET ETTİLER

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Deva Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkan yardımcısı Avukat Hüseyin Kaderoğlu, Genel Merkez kurucular kurulu üyesi  Dr. Kadriye Esra Aygün, Av.Esra Poyraz, Av.Emre Altun, Orhan Gökdemir Kayseri Mitingi dönüşü Kırıkkale’de mola verdiler.

Heyet, Keskin ilçesinde Keskin İlçe Başkanı Alparslan Kutluca ve Emir Varol ve parti üyeleri ile bir araya geldi. Şahin, daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunları dinledi.

MİLLET İTTİFAKI BAŞARIYA ULAŞACAK

İlçeden ayrılan Şahin, bir işletmede CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ve Millet İttifakı paydaşları ile yemekte buluştu. Kırıkkale seçimi hakkında bilgiler alan Şahin, hem ülke genelinde hem de Kırıkkale seçimlerinde Millet İttifakının başarıya ulaşacağını söyledi. Kırıkkale için de Millet İttifakı partilerine tam destek verdiklerini belirten Şahin ve beraberindeki heyet, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığını kazanacağını söyledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x