Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Milletimizin gönlüne talibiz

31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimi kapsamında Yahşihan Belediye Bakanı Ahmet Sungur’un ilçede bulunan seçim bürosu dolup taşıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Seçim bürosunda ilçe halkı için dev ekran kurduran Sungur, vatandaşlara ücretsiz maç izleme hizmeti sunuyor.

VATANDAŞLARLA MAÇ İZLEDİ
Mahalli idareler seçimine kısa bir süre kala seçim heyecanının yaşandığı bir diğer adres te Yahşihan. AK Parti Belediye Başkanı ve adayı Ahmet Sungur, çeşitli ziyaretlerle seçim çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da hafta sonu oynanan lig maçları için seçim bürosuna dev ekran kurdurarak, vatandaşlara ücretsiz maç izleme hizmeti sunuyor. Sıkı bir Beşiktaş tarafı olan Başkan Sungur, vatandaşlarla birlikte, Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçını izleyerek, renkli görüntüler oluşturdu.

HUZURLU BİR SEÇİM ATMOSFERİ
İlçede devam eden seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Sungur, “Seçim çalışmamızı birlik ve beraberlik, huzur içerisinde yürütüyoruz. Kim kazanırsa kazansın 1 Nisan sabahı hepimiz yine bu ilçede birbirimizin yüzüne bakacağız. Kimseyi ötekileştirmeden, bütün halkımızı kucaklıyoruz. Milletimizin düğününde de, cenazesinde biriz, beraberiz. Seçmenlerimize, partililerimize de bunu her zaman söylüyoruz. Önemli olan huzur. Huzurun olmadığı yerde istediğiniz kadar hizmet yapın, ya da istediğiniz kadar çalışma yapın hiçbir netice alamazsınız. İlçemizde Allah’a çok şükür huzurlu bir seçim atmosferi yaşanıyor” dedi.

Milletimizin gönlüne talibiz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriGÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPIYORUZ
“Bizim bu dönem üçüncü dönemimiz malum. Hakikaten siyasi anlamda düşündüğümüz takdirde özellikle yerel yönetimlerde belediyelerde herkese üçüncü dönem çokta nasip olmaz. Üçüncü dönem bizlere nasip oldu. Bizlere de seçmenlerimizin bir teveccühü var. Partimizin de sloganı gönül belediyeciliği. Hakikaten de gönül belediyeciliğini 2009 yılından bu yana yapıyor idik. Çok şükür bunun karşılığını da seçimlerde görüyoruz. İnsanların bizleri tercih etmesinden anlıyoruz ki gerçekten de biz gönül belediyeciliği yapmışız diyoruz. “

GELENEKSEL İKRAMLARIMIZ OLUYOR
“Halkımıza dokunarak, halkın sıkıntılarını, dertlerini dinleyerek yapmışız. Seçim büromuz her gün yeni katılımlarla insanlarımızın sayısı artıyor, daha da güçleniyoruz. Seçim büromuz her zaman hareketli. 2009 yılında seçim bürolarımızda başlatmış olduğumuz bir geleneğimiz var. Her akşam saatlerinde 23.00-24.00 saatleri arasında vatandaşlarımıza ikramlarımız oluyor. Günün değerlendirmesini yaparak, bir diğer günün programını belirliyoruz. Ertesi gün bizimle beraber programa kimler katılacaksa SKM ile birlikte sabah en geç 08.00-08.30 saatleri arasında sahaya inerek çalışmalarımıza başlıyoruz.”

HALKIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ
“Yoğun seçim temposuna karşın günde 4-5 saat uyuyoruz. Tabi vücudun da dinlenmeye ihtiyacı var. İnsanların karşısına asık suratla çıkmak ya da uykusuz çıkmak yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor.  Pazar günleri ben program almıyorum hem kendimizi dinlendiriyoruz hem de Pazar günü çalışan bir bölge burası. İnsanların da kendilerine yönelik zaman geçirmeye, aileleriyle birlikte vakit geçirmeye ihtiyacı oluyor ona da özen gösteriyoruz. Seçim arabamızı Pazar günleri dışarı çıkarmıyoruz. Normal günlerde de saat 11.30 gibi başlatıp, 16-30 gibi sahada var olduğunu göstermemiz amacıyla dolaşan bir aracımız var.”

ÖNEMLİ OLAN İNSANLARIN HUZURU
“İlçemizde huzurlu bir seçim geçmesi kapsamında bizler bütün seçmenlerimize söylüyoruz. Halkımız bütün adayları tanıyor. Diğer adaylarımız da tedbirli davranıyor, vatandaşlarımız da temkinli olmaya çalışıyor. Bizim gittiğimiz her yerde söylediğimiz bir şey var. Her şey gelip geçici önemli olan insanların huzuru olmalı. Huzurun olmadığı bir yerde, insanların çalışma gibi bir ortamı olmaz. İnsanlara evlerinde, iş yerlerinde, sokakta, cadde de huzur lazım. Bizim huzura ihtiyacımız var. İnsanların huzurunu sağlamak durumdayız. Bize oy verenlerle vermeyenlerle yine biriz, beraberiz.”

SEÇİM BÜROMUZ DOLUP TAŞIYOR
“Bizim tek amacımız belediye başkanlığı değil, insanların huzuruna talibiz. Bizim belediye başkanı olmamız durumunda halkımızın huzuru kaçacaksa buna hiç gerek yok. Eminim ki diğer siyasi adaylar da böyle düşünüyorlardır. Diğer arkadaşlarımızda huzurlu bir ilçenin bozmaya kimsenin hakkının olmadığını söylüyorlardır. Seçim bürosu hemen hemen her gün dolup taşıyor. Bizim insanlarımız spora büyük önem veriyorlar. Böyle bir dev ekranda maçın izlenmesi insanlara ayrı bir keyif veriyor. Bugün Beşiktaş’ın maçı var. Küçüğünden büyüğüne herkes buraya gelerek gönül rahatlığıyla maçını izleyebiliyor. Bende bir Beşiktaş taraftarıyım. Biz hizmete talibiz, insanların huzuruna talibiz.

HUZUR HERKES İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR
“İnsanların bizlerin yapabileceği sıkıntılarını ortadan kaldırmaya talimiz. Bu da bir talepti daha büyük bir ekranda olması. Bu şehrin her şeyden önce kardeşliğe ihtiyacı var. Seçmenlerimiz bizi sever sevmez, partimizi sever sevmez. Bizim yaptıklarımızı takdir eder, takdir etmez bunlar çok farklı şeyler. Birbirimize saygı ve sevgi içerisinde bir süreç geçirmeliyiz. Benim için belediye başkanlığı koltuğu bir gün bitecek. Bir diğer arkadaşımızın bize olan zıtlık durumu bitecek. Bir başka arkadaşımızın parti anlamında bakışı bitecek ama önemli olan bu şehirde yaşayacak olan kardeşin duygusu. Huzuru elde etmemiz lazım. Huzuru ede edemezsek insanlar burada yaşamaktan keyif almaz mutlu olamaz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x