Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Miniklerin sergisi büyük beğeni topladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehit Mustafa Nohut Anaokulunda “Küçük Adımlarla Satranç Öğreniyorum” ve “Bugün Uğraşırım Yarınımı Kurtarırım” eTwinning projesi kapsamında sergi düzenlendi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Serginin açılışı, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün. Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Okul Müdürü Emel Zeliha Cihan ile danışman öğretmen ve proje koordinatöründen bilgi alan Aygün, stantları gezerek öğrencileri tebrik etti.

Okul Müdürü Emel Zeliha Cihan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bilindiği gibi zeka oyunlarından olan satranç eğitimi erken çocukluk döneminde yaratıcı düşünme, problem çözme gibi zihinsel gelişimine katkı sağlamaktadır. Proje ile zihni ve hayal gücünü, dikkati, buluş yeteneğini geliştirir.

Sabırlı olmayı öğretir. Özgüven kazandırır. Kurallara ve rakibine saygılı olmayı öğretir. Proje ile öğrenciler hem eğlenip hem öğreniyorlar. Diğer taraftan ‘Bugün Uğraşırım Yarınımı Kurtarırım’ projesi de öğrencilerimize önemli kazanımlar sağladı” diye konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu