Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Kızılay Engelli Çocuğa Umut Oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi eşi vefat eden, üç çocuğu ile geçinmeye çalışan bir ailenin evinin engelli çocuğunun ihtiyaçlarını karşılayarak aileye umut oldu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi gönüllerde yer etmeye devam ediyor.

Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün gariban, mahzun, hüzünlü bir ailemizi ziyaret ettik. Kardeşimizin kocası yeni vefat etmiş üç çocuğu ile geçinmeye çalışıyordu. Üstelik kardeşimizin bir çocuğunun ortopedi engelli vardı. Hayat şartları zaten zor olan kardeşimizin bir de çocuğunun ortopedi engelinden dolayı tuvalet ihtiyacını gidermesinde zorlanması onu iyice yıpratmıştı.

Kızılay’a gelerek durumunu anlatan kardeşimizin çocuğu için hemen çalışmalara başladık.  Kardeşimizin tuvaletini yaptırmak için malzemelerini alarak teslim ettik. Daha sonra usta tutarak tuvaleti yaptırıldı. Kızılay olarak her zaman gariplerin ve mazlumların yanında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz.

Engelli çocuğu için tuvaletini yaptırdığımız kardeşimizin diğer ihtiyaçlarını da tespit ettik. İlk önce kardeşimize erzak, et konser, hijyen kolisini ve bir miktar nakdi yardımda bulunduk. Daha sonra bozulan çamaşır makinası için tamirci getirerek çamaşır makinasını tamir ettirdik. Bundan sonrada kardeşimizin durumunu yakından takip edip gerekli yardımları yapacağız” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu