Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

MKE çalışanlarına promosyon müjdesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Fabrikalarının büyük bölümü Kırıkkale’de bulunan MKE’de çalışanların promosyon konusu çözüme kavuştu. Ankara’da yapılan ve Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı murat Demirbaş’ın da hazır bulunduğu banka promosyon ihalesini 36 aylığına 3 bin 250 TL ile Halkbank kazandı.  Şube Başkanı Demirbaş promosyonların

ANLAŞMA İMZALANDI

Makine Kimya Endüstrisi Kurumuna bağlı fabrikalarda çalışanları yakından ilgilendiren promosyon ihalesi sonuçlandı. Ankara’da gerçekleşen ihaleye fabrikada yetkili sendika olan Türk Metal Sendikası yetkilileri, MKE yetkilileri ve bankaların temsilcileri katıldı. Son teklifte İşbankası ile kalan Halkbank ihaleyi kazanan taraf oldu. Yapılan ihale sonucunda MKE iş yerlerinden Ağır Silah ve Hafif Silah fabrikası 36 aylığına 3 bin 250 TL, Mühimmat Fabrikası 28 aylığına 2 bin 520 TL ve Pirinç fabrikası ile Destek tesisleri 32 aylığına 2 bin 880 TL ile Halkbank kazandı.  Promosyon ödeme tarihi 16 Eylül 2019 tarihi belirlenirken, anlaşma taraflar tarafından imzalandı.

EN AVANTAJLI KOŞULLARDA

Ankara’da yapılan ihale süreciyle ilgili bilgiler veren Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Murat Demirbaş “Geçtiğimiz günlerde şubemize bağlı MKE işyerlerimizi de kapsayan Ankara’da gerçekleştirilen iki toplantı sonrasında yapılan ihale sonucunda MKE emekçisine 3250 TL 36 ay olmak üzere teklif veren Halkbankası ile promosyon anlaşması imzalanmış bulunuyoruz. Üyelerimizin en avantajlı koşullarda promosyon alması için başta Genel Başkanımız Pevrul Kavlak olmak üzere hepimiz mücadele ettik. Mücadelemiz sonucunda daha önceki yıllara oranların üzerinde bir promosyon kazanımı sağladık. Promosyonların şimdiden MKE’de çalışan tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x