Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

MKE ülkemizin göz bebeği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Ülkücü İşçiler Derneği’nin Olağan Toplantısı’nda iş isteyen gençlere seslenen Dernek Başkan Dündar, “Kırıkkale’de MKE’ye işçi alımı konusunda çalışma yapan komisyonun çok hassas olmalı” dedi

 

MKE’YE İŞÇİ UYARISI

Kırıkkale Ülkücü İşçiler Derneği’nin Olağan Toplantısı’na davet edilen ve henüz bir iş sahibi olmayan gençler, birçok sıkıntılarının olduğunu, dernek yetkililerinden kendilerine iş bulmaları konusunda destek istedi. İmkânlar doğrultusunda mutlaka yardımcı olunacağını ifade eden Dernek İl Başkanı Hakan Dündar, iş sıkıntısı yaşayan her bir bireyin kendilerinin birinci derecede derdi olduğunu kaydetti.

 

DEĞERLENDİRMEYİ YAPMALARINI İSTİYORUZ

Dernek Başkanı Dündar, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum ve yaşanan onca sıkıntılardan sonra Kırıkkale’de MKE’ye işçi alımı konusunda çalışma yapan komisyonun çok hassas olması, gerekli incelemeyi ve değerlendirmeyi yapmalarını istiyoruz. Nasıl ve nereden geldiği belli olmayan, KPSS puanını nasıl aldığı bilinmeyen şahısların MKE gibi ülkemizin gözbebeği, savunma sanayimizin bu öncü kuruluşuna alınırken ince eleyip sık dokumaları gerekir” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x