Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Utkum’a Hayırlı Olsun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale’deki konut sektörünün öncü isimlerinden Yahşihan sınırları içerisindeki Utkum İnşaat’a yöneticilerin ziyaretleri devam ediyor. Daha önce de Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un ziyaret ettiği inşaata şimdi de İlçe Kaymakamı Ferhat Özen ile birlikte ilçe yöneticileri ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

 

HAREKETE GEÇECEKLER

Yahşihan ilçe yöneticileri tarafından Utkum İnşaat’a hayırlı olsun ziyareti düzenlendi. İlçe Kaymakamı A. Ferhat Özen böylesine modern bina ve dairelerin Yahşihan’ın gelişmesine hız kattığını söyledi. İlçe yöneticileri Yahşihan’ın gelişen bu bölgesine Aile Sağlığı Merkezi, Okul ve Camii ihtiyacı olduğunu dile getirerek gerekli çalışmalar için ilçe müdürlüklerinin harekete geçeceğini vurguladılar.

 

YENİ ÇALIŞMALAR

HAKKINDA BİLGİ

Gerçekleştirilen ziyarette Yahşihan ilçe Kaymakamı Ferhat Özen, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yusuf Üreni, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Akkuş, Tapu Müdürü Öktem Özcan, Özel İdare Müdürü Ahmet Cemil Şerbetçioğlu, Yazı İşleri Müdürü  Veysel Gerem,  TSM Başkanı Elif Aydın, SYDV Müdürü  Osman Türkyilmaz ve SYDV personeli Demet Yalçın  inşaat şantiyesi, satış ofisi ve örnek daireleri gezerek bilgi aldılar. Firma sahibi Hüseyin İbiş ve proje ortağı Ercihan Çakmak devam eden ve başlayacakları yeni konut projeleri hakkında katımcılara bilgi verdiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x