Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelManşet

MKEK’dan iftar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Kırıkkale’de iftar programı düzenledi. MKEK Havuz başında düzenlenen iftar yemeğine Vali Haktankaçmaz’ın yanı sıra kısa bir süre önce MKEK Genel Müdürlüğünden istifa eden Ahmet Taşkın’da katıldı.

TÜRKİYE’NİN GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
MKE Havuz Başında düzenlenen iftar programına katılarak bir konuşma yapan Kırıkkale Valisi ve MKEK Yönetim Kurulu Üyesi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, katılımcıların iftarını tebrik etti. MKEK’ nin Türkiye’nin gücüne güç katan, güvenlik kuvvetlerinin gücüne güç katan üretimlerin yapıldığı önemli bir yer olduğuna işaret eden Vali Haktankaçmaz, “Makina Kimya Endüstrisi Kurumu Kırıkkale’nin varlık sebebi. MKEK artık iftar programlarını Kırıkkale’de geleneksel hale getirdi. Bizlerde bu vesileyle MKEK’deki yöneticilerle bir araya geliyoruz. Güzel bir birlikteliğe vesile oluyorlar” ifadesini kullanı.

GENİŞ KATILIM
MKEK Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Vali Haktankaçmaz’ın yanı sıra, MKEK Genel Müdürlüğünden istifa eden eski Genel Müdür Ahmet Taşkın, Genel Müdür Vekili Mehmet Ünal, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkan Vekili Vedat Genç, Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayrakdar, Adalet Komisyon Başkanı Uğur Köker, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ekrem Yıldız, MKEK  yöneticileri, kurum müdürleri ve diğer davetliler katıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x