Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

MÜFETTİŞ YENİDEN KAYYUM DEDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

T.M. Kırıkkalespor’da krizler birbirini kovalıyor. Şampiyon olduğu günden bu yana gün yüzü görmeyen son Şampiyon tebliğ edilen Müfettiş raporu ile sarsıldı.

ŞAMPİYONLUK KUTLANAMADI

T.M. Kırıkkalespor geçen sezon BAL 6. Gurupta şampiyon olmuş ve kutlama dahi yapılmadan yönetim krizi patlak vermişti. Patlak veren krizin hemen arkasından kongre kararı ve kayıp defter krizleri ile boğuşan takım kongre sürecinde de delege krizi ile sarsıldı. Önceki kongrede oy kullanan delegelerin oy kullanamadığı ve delege olmayan isimlerin oy kullandığı iddia edilen kongre mahkemeye taşınırken Kırıkkalespor’a Mahkeme tarafından Kayyum atandı.

2 ADAY VAR

Hemen Arkasından devam eden mahkeme sürecinde Kayyum kararı kaldırıldı ve takım Metin Karakuş yönetimine devredildi. Karakuş döneminde saha içi ve saha dışı onca sorun yaşanırken son olarak Kaptan Uğur Kütük’le yaşanan sorun taraftarın yönetime ağır eleştirilerine neden olmuştu. Bu süreçte Karakuş aday olan varsa verelim gibi söylemlerde bulununca iki aday Kırıkkalespor Başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı. Kongre kararı yokken çıkan adaylara Karakuş cevaben getirin parayı çekilelim ifadelerini kullanırken Mahkeme Sürecinden dolayı Kongre kararı alamadıklarını ifade etmişti.

MÜFETTİŞ 500 DELEGE YAZDI

Son olarak beklenen müfettiş raporu ile birlikte Kırıkkalespor’da durum içinden çıkılmaz bir hal aldı. İddiaya göre Müfettiş raporuna göre son iki kongre iptal edilirken Kayyum tarafından 500 delege kaydı yapıldı ve 5 kişi hakkında dava açılmasına karar verdi. Bu iddialar doğrultusunda Savcılığa dava açıldığı ve Kırıkkalespor’a kayyum atanması için savcılığa yazı verildiği öğrenildi. Atanacak Kayyım’un kim olacağı merak konusu olurken 12. Ayda ödenmesi gereken futbolcu alacaklarının Kayyım tarafından nasıl ödeneceği merak konusu oldu.

TRANSFER YASAĞI KAPIDA

Kırıkkalespor’da saha içi ve dışı krizler bitmek tükenmek bilmezken 12. Ayda futbolcu alacaklarının nasıl ödeneceği merak konusu olmuş durumda. Eğer 12. Ayda futbolcuların alacakları ödenmez ve futbolcular federasyona başvurursa, Federasyon tarafından Kırıkkalespor’a transfer yasağı verilecek. Transfer yasağı gelmesi halinde Kırıkkalespor yaz transfer sezonunda küme düşmese bile transfer yapamayacak ve yeni sezona da kötü bir şekilde başlayacak.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x