Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Muhtar Dediğin Böyle Olur

Hasandede köyü muhtarı Hasan Özcan klasik muhtar anlayışından farklı çalışmasıyla dikkat çekiyor. Köyün tüm sorunları ile yakından ilgilenen Özcan çalışmalarını sosyal medya üzerinden günübirlik duyuruyor. Özcan önceki gün öğrencilerle birlikte köydeki sokak hayvanlarına öğrencilerle birlikte mama dağıttı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

HASANDEDE KÖYÜ MUHTARI HASAN ÖZCAN YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA “MUHTAR BÖYLE OLUR” DEDİRTİYOR

MUHTAR DEDİĞİN BÖYLE OLUR
Kırıkkale’nin Hasandede köyü Muhtarı Hasan Özcan köy halkıyla içi içe olusu ve yaptığı hizmetlerle. Sosyal ve kültürel etkinliklerle “İşte muhtar dediğin böyle olur” dedirtiyor. Özcan klasik muhtar anlayışının dışında köyün tüm sorunlarına parmak basıyor. Kısıtlı imkanına rağmen köyün tüm eksikliklerini gidermek için küm imkanları kullanıyor.

YOL ÇALIŞMASI BİLE YAPIYOR
Muhtar Hasan Özcan daha önce belde olduğu için belediyelik olan daha sonra köy statüsüne geçen Hasandede’nin eski konumunu yaptığı çalışmalarla koruyor. Göreve seçildiği günden itibaren ilginç uygulama ve çalışmalarıyla kısa sürede köy halkının sevgilisi oldu. Muhtar Hasan Özcan köyün tüm eksikliklerini anında tespit edip anında müdahale ediyor. Özellikle içinde bulunduğumuz şu günlerde sık sık bozulan ve kapanan yolları, arızalanan aydınlatma direklerini kendi imkanları ve köy halkı ile birlikte onarıyor.

SOSYAL PROJE BİLE ÜRETİYOR
Muhtar Hasan Özcan yaptığı çalışmaların ve tamir tadilat işlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerde de bulunuyor. Muhtar Özcan köyde cenaze yemekleri konusunda köy halkıyla yaptığı bir referandum benzeri görüşme sonucunda cenaze yemeği geleneğini kaldırdı. Bu arada köy halkıyla birlikte sık sık bir araya gelen Özcan köyün sorunlarını ortak çözüyor.

KASABA GÖRÜNÜMÜNÜ KORUYOR
Muhtar Hasan Özcan’ın göreve seçildiği günden itibaren yaptığı çalışmalar sayesinde eski kasaba şimdiki köy Hasandede kasaba görünümünü koruyor. Kırıkkale’nin örnek kasabasıyken köy statasüne geçirilen Hasandede köyü özellikle güzel doğası, yeşil alanları ve temiz görünümü ile örnek olmaya devam ediyor. Muhtar Hasan Özcan öncelikle köyde birlik beraberliğin sağlanması için yaptığı çalışmanın sonucu olarak köylüleri bir araya getirdi. Muhtarlık olarak yapılan tüm çalışmalara köy halkını dahil ederek köyün eksikliklerini kısa sürede gideriyor. Bu sayede köyde özellikle alt yapı sorunlarına kalıcı çözüm bulunuyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x