Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Mutlu personel, kaliteli hizmet demek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor. Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin, personel maaşlarının ödenmesinin takdirle karşılandığını söyleyerek, Saygılı’yı tebrik etti.
ORTAK AKILLA ÇALIŞACAĞIZ
Kırıkkale Vali Vekili Rıfat Ata Vali Yardımcıları Mehmet Ali Aytaç, Osman Akbaş, Adnan Kayık, Mehmet Yıldız ve Abdullah Aslaner Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette günün anısına Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner Başkan Saygılı’ ya Kırıkkale’nin belediye oluşunu gösteren resmi gazete nüshasını takdim etti. Vali vekili Rıfat Ata, valilik ve belediyenin uyum içerinde çalışacağını, Kırıkkale’nin kentleşmesinde yararlı hizmetler konusunda destekleyeceklerini ifade etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kırıkkale’mizin gelişmesi için hep birlikte hizmet edeceğiz. Kırıkkale’mizi daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için ortak akılla çalışacağız” dedi.
TAKDİRLE KARŞILANDINIZ
Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin ve yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ ya tebrik ziyaretinde bulundular. Belediye Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Basri Keskin, göreve başlar başlamaz belediye personellerin maaş alacaklarını ödemesinin kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdığını söyleyerek bu davranışını takdirle karşıladığını söyledi. Ziyaret sonunda Dernek Başkanı ve yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ ya çiçek takdim ettiler.
 

Başa dön tuşu