Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Ömer Halisdemir’ in kabri ziyaret edildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir milletin kitaplara sığmayacak hikâyesini anlatan oratoryo ve tiyatro gösterilerinde gösterdikleri başarıyla takdir toplayan öğrenciler geziyle ödüllendirildi. Gezi kapsamında öğrenciler Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’ in kabrine ziyaret ettiler.

KUR’AN-I KERİM OKUNDU DİALAR EDİLDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde,  bütün Dünya´ya millet olmanın ne demek olduğunu öğrettiğimiz bu destan, vatanı darbecilere bırakmayan bir milletin kitaplara sığmayacak hikâyesini anlatan oratoryo ve tiyatro gösterilerinde görev alan öğrencilerimiz performanslarıyla herkesin takdirini toplamışlardır. Öğrencilerimizin başarılı performansından dolayı Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz’ın talimatlarıyla düzenlenen gezi ile öğrenciler bu destanın baş mimarlarından olan Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’ in kabrine ziyarette bulundular. Kuran-ı kerim okuyarak dualar ettiler.

HABER: NİYAZİ YÜKSEL

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x