Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şehitler için mevlit okutuldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği tarafından şehitler için mevlid-i şerif okutuldu. Öğle namazına müteakip okutulan mevlid-i şerifte şehitler için dualar edildi.

DUALARLA YAD EDİLDİLER

Canlarını bu vatan uğuruna feda eden aziz şehitler için zaman zaman mevlit programları gerçekleştiren Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği, yine şehitler için mevlid-i şerif okuttu. Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, yönetim kurulu üyeleri ve şehit ailelerinin katıldığı mevlitte Kur’an-ı Kerim okundu dualar edildi. Dernek Başkanı Torunlu “Bugün vatan için can verenler derneğimizde şehitlerimizin Ruhlar için Mevlidi Şerif okuttuk, şehit anneleri babaları Kardeşleri ile birlik ve beraberlik içinde derneğimizde toplanarak şehitlerimizi andık.  Şehitlerimizin geride kalan ailelerine sahip çıkmak bizlerin toplumun görevi. Kimseyi ötekileştirmeden herkesin, hangi makamda olursanız olun bu millet için bu devlet için bu bayrak için ve ezan için canlarını seve seve bu Vatana kurban eden şehitlerimizin Geride kalan eşlerine çocuklarına annelerine babalarına kardeşlerine sahip çıkmak hepimizin görevidir. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

HABER: MEHMET ERKOÇ

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x