Siyaset

Önal birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak seri çalışmalarına devam ediyor .

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak seri çalışmalarına devam ediyor .

Salon toplantılarına ve mahalle ziyaretlerini ağırlık veren Ahmet Önal gittiği yerde Kırıkkale Belediyesi’nin son 20 yılda ciddi bir üretim yapmadığını ve Kırıkkale’ye Sosyal Demokrat belediyecilik anlayışını getirmekte kararlı olduklarını vurguluyor.

‘Birlikte kazanacağız ,şehri birlikte yöneteceğiz’ sloganı ile çalışmalarına devam eden Ahmet Önal Kırıkkale Belediyesi’nin maalesef ki Kırıkkale’nin ihtiyacı olan belediyecilik hizmetini vermekten uzak kaldığını basit projelerle günü kurtardığını belirterek 3. defa AK Parti’ye Mehmet Saygılı’ya belediye teslim etmenin şehir adına büyük bir risk olduğunu dile getiriyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kırıkkale İlçe iken bir dönem yönettiğini belirten Kırıkkale Milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet ÖnalCHP dönemindeki hizmetlerimiz hala Kırıkkale’nin gündeminde ve konuşuluyor . Hala başkanımız Sahir Koçak anlatılıyor. Biz bu şehire hizmet damgası vurmak için talip olduk. Sosyal Demokrat belediyeciliği Kırıkkale’ye getirmekte kararlıyız. Belediyeyi birlikte kazanacağız. Belediye birlikte yöneteceğiz.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x