GündemKırıkkaleManşet

Orgeneral Yörük Kırıkkale’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Jandarma Genel Komutanlığına bağlı birliklerin denetimi için Kırıkkale’ye gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti.
 
Denetleme için Kırıkkale’de
Ziyarette Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkanı Korgeneral Mustafa Kemal Alataş ve İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut’ta bulundu. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sayın Servet Yörük, Kırıkkaleli vatandaşları sevgi ve saygıyla selamladığını ifade ederek, bütün vatandaşlara huzur dolu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.
 
Şeref defterini imzaladı
Vali Ali Kolat Kırıkkale hakkında bilgiler vererek, Valilik ziyaretlerinden dolayı Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük ve Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Şube Başkanı Korgeneral Kemal Alataş’a teşekkür etti. Daha sonra, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sayın Servet Yörük, Valilik Şeref Defterini imzaladı
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu