Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSağlık

Ortak karar veriyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

“Ortak karar veriyoruz”
Ortak karar veriyoruz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriGenel Sekreter Opr. Dr. Boyabatlı, tanıtım sunumunun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Opr. Dr. Boyabatlı, siyasi referanslarla kadrolaşma yapılıp yapılmadığı yönündeki soruya, “Biz hastane yöneticileri ataması konusunda tüm kurumlarla ortak karar veriyoruz” dedi.

“3 HASTANE BİRLEŞTİRİLDİ”
Opr. Dr. Boyabatlı’ya ilk olarak, “Kamuoyunda hastane yöneticileri ve diğer personel kadrolarında, siyasi referanslarla kadrolaşmalar olduğu yönünde bir söylenti var. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?” sorusu yöneltildi. Opr. Dr. Boyabatlı bu soruya, “3 hastane birleştirildi. Bu büyük bir adım oldu. Yeni bir oluşum sürecine girildi. Biz hastane yöneticileri atamasında tüm kurumlarımızla ortak karar veriyoruz” dedi.

Ortak karar veriyoruz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri“EKSİĞİMİZ YOK”
“Geçtiğimiz yıllarda, kalp kirizi geçiren bir hasta uygun stent teli bulunmadığı için hayatını kaybetmişti. Bu olay basında da geniş yer bulmuştu. Şuan gece saatlerinde kalp krizi geçiren ve ya beyin kanaması geçiren bir hastaya müdahale edilebilecek cerrah ve yeterli araç gereç var mı?” sorusuna yönelik olarak Opr. Dr. Boyabatlı, “Biz doktorlarımızdan gelen hiçbir isteği geri çevirmedik. 2 beyin cerrahımız aramıza katıldı. 2 milyon TL’lik bir ödeneğimiz geldi. Bu parayı araç gereçlerimizi yenilemek için harcayacağız. Şuan bir eksiğimiz yok” dedi.

“CEBİMDEN ÖDEYEMEM”
Opr. Dr. Boyabatlı, 550 adet stajyerin bir bölümüne yemek verilmediği ve bu konuda bir adımlarının olup olmadığı yönündeki soruya ise, “Milli Eğitim Müdürlüğü bize yemek hizmetinden öncelikli olarak yararlanacak listeyi veriyor. Bir kısım yemek yiyemiyor. Bunu cebimden de karşılayamam. Eğer her birine yemek verecek olsam Sayıştay diye bir kurum var. Bunun hesabını benden sorar” diye cevap verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu