ManşetSiyaset

Kendilerini akladılar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi İl Divan Toplaptısı Genel Başkan Muzaffer Baydar’ın katılımı ile gerçekleşti.

GENİŞ KATILIM
Parti binasındaki divan toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Baydar, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, İlçe Başkanı Selami  Çakır, Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemal Sertkaya, Saadet Partisi Kırıkkale  Belediye Meclis Üyesi Veysel Kutluca Elmadağ ilçe teşkilatı ve partililer katıldı.

Kendilerini akladılar - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriZİYARET PROGRAMI YOĞUN GEÇTİ
Esnaf Odaları Birliği, Petrol İş Sendikası,  Emekliler Cemiyeti, Kırıkkale Belediyesi, Ticaret Borsası, Emniyet Müdürlüğü,  Bahşılı, Balışeyh ve Karakeçili ilçeleri ziyaret ettiklerini açıklayan İl Başkanı Faruk Vurgun, programlarının çok verimli geçtiğini söyledi. Seçimlere a bir zaman kala bu tür programların daha da sıklıkla yapılacağını açıklayan  Vurgun, program süresince kendilerine destek veren Baydar’a teşekkür etti.

“BİRÇOK SORUN VAR”
Görüşmelerde, sorunları yerinde dinleme, halkın nabzını tutma, halkın  beklentilerini bir kez daha tespit etme ve bunların çözümleri konusunda fikir  alışverişinde bulunduklarını açıklayan Vurgun, Kırıkkale’de birçok sorunun  olduğunu ifade etti.

“KARA BİR LEKE OLARAK KALACAK”
Yurt içinde yaşanan en sıcak konu ise; Dört eski bakanın TBMM Soruşturma  komisyonu tarafından Yüce Divana gönderilmemesi kararı olduğunu belirten Vurgun,  yüce divanda AK Parti’nin gerçek yüzünü gösterdiğini ifade ederek “TBMM Genel  Kurulunda görüşüldü ve maalesef beklendiği gibi kendilerini akladılar. Burada yapılması gereken en ufak bir şüpheye mahal bırakmadan bu dört eski  bakanın Yüce Divana, yani Anayasa Mahkemesinin huzuruna çıkarılması gerekirdi.  Bu haliyle şüpheler devam edecek ve toplum vicdanında bir leke olarak  kalacaktır.

“HER YERDE YANGIN VAR”
Gönlümüz isterdi ki, 2014 yılı güzel hatıralarla tarihteki yerini  alsın. İsterdik ki, sevinçlerimiz ve umutlarımız acılarımızdan daha fazla olsun.  Bütün dünyaya huzur, barış ve kardeşlik hakim olsun. Ama tam tersine, 2014  yılından kalan tek şey, sömürü, savaş, çatışma, kan ve gözyaşı. Başımızı nereye  çevirsek bir yangın var” diye konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu