Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

ORYANTİRİNG’İN KALBİ KIRIKKALE’DE ATTI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Türkiye şampiyonasına ev sahipliği yaptı

Oryantiring Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve Kırıkkale’nin ev sahipliğinde gerçekleşen 14 Yaş Altı Türkiye Oryantiring Şampiyonası sona erdi. Harita yardımı ile yön bulmayı içeren, zamana karşı yapılan spor olan Oryantiring yarışmalarına, 25 ilden 60 takım olmak üzere toplamda 700 sporcu katıldı.

KENT ORMANINDA BAŞLARDI

İlk etabı Kent Ormanı, ikinci etabı ise Köprüköy’de düzenlenen yarışmalar renkli görüntülere sahne oldu. Kırıkkale Vali Yardımcısı Muammer Köken, Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, Gençlik ve Spor İl Müdürü İ.Haluk Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ve velilerin katılımı ile gerçekleştirilen Şampiyona ödül töreni ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

ÇABALARI TAKDİRE ŞAYANDI

Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü İ.Haluk Karahan; bu tarz spor faaliyetlerini ilimizde yapmaktan çok memnun olduklarını belirterek katılan kulüplere ve sporculara teşekkür etti. Katılan kafileleri en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Çocuklarımızın zorlu arazide çaba ve gayretleri takdire şayandır. Müsabakalara katılan sporcuları bir kez daha tebrik ederim. Karahan konuşmasının devamında Bu faaliyette emeği geçen başta Oryantiring  Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz’e, İl Temsilcisine Kulüplere ve Antrenörlere teşekkür ederim” dedi.

BÜYÜK BİR ŞAMPİYONA

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ise yaptığı konuşmasında “Böylesine büyük bir Şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz. Müsabakalara katılan kafileleri en iyi şekilde ağırladığımızın inancındayız. Müsabakalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x