Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

“Öyle bir talimat yok”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada, hiçbir personelin yerinin değiştirilmesi konusunda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatı olmadığını bildirdi. 
PERSONEL DEĞİŞİKLİĞİ TALİMATI VERİLMEDİ
Kırıkkale Belediyesi resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Pusula gazetesinin 21 Nisan 2014 tarihli nüshasında Murat Karadağ tarafından kaleme alınan yazıda bazı hususların aydınlatılması gereği görülmüştür. Öncelikle haberde bahsi geçen bir şekilde hiçbir personelin yerinin değiştirilmeyeceği gibi bir talimat söz konusu değildir. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’nın böyle bir talimatı olmamıştır.
DOĞRU BİR YAKLAŞIM DEĞİL
Belediye birimleri içerisinde yer değişikliği bir sürgün gibi de görülmemelidir. Personel yer değişiklikleri Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’nın talimatı ile ikinci bir emre kadar durdurulmuştur. Gerek görüldüğü durumlarda bu tür değişiklikler yapılacaktır. Belediye hizmetlerimizin daha etkin ve daha verimli sunulabilmesi amacıyla ilerleyen zamanlarda yapılacak değişikliklerin sürgün gibi yorumlarda bulunulması da doğru bir yaklaşım değildir.
BASINA GEREKLİ DESTEK VERİLECEKTİR
Haberde geçen bu hususların düzeltilmesi yanlış anlamaların önüne geçilmesi bakımından önemli olmakla birlikte Belediyemizi ilgilendiren ve doğru bilgiye ulaşma adına tüm konular hakkında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz basın kuruluşlarına ve basın çalışanlarına gerekli desteği sağlayacaktır”
 

Başa dön tuşu