Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Petiatri Veteriner Kliniği Hizmetleri

Günümüzde özellikle de kedi ve köpeklere olan ilgiyle birlikte evcil hayvan bakımı artış göstermektedir. Bu bağlamda minik dostlarımızın aşılarının, tedavilerinin ve muayenelerinin yapılması da önem arz etmektedir. Ataköy veteriner kliniklerinden biri olarak karşımıza çıkan Petiatri, alanındaki en başarılı kliniklerden biridir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Petiatri Veteriner Kliniği Hizmetleri

Günümüzde özellikle de kedi ve köpeklere olan ilgiyle birlikte evcil hayvan bakımı artış göstermektedir. Bu bağlamda minik dostlarımızın aşılarının, tedavilerinin ve muayenelerinin yapılması da önem arz etmektedir. Ataköy veteriner kliniklerinden biri olarak karşımıza çıkan Petiatri, alanındaki en başarılı kliniklerden biridir. Klinik çalışanları bulundukları hizmet alanında en profesyonel şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamda minik dostlarınızı klinik çalışanlarına güvenle emanet edebilirsiniz.

Acil bir tedavi ihtiyacında dahi kliniğin çalışanlarıyla 7/24 iletişime geçebilmeniz mümkündür. Böylelikle Petiratri kliniği her an çalışmaya hazır biçimde beklemektedir. Aynı zamanda kliniğin içerisinde yer alan ekipmanların hepsi donanımlı ve gelişmiş teknolojik cihazlardan oluşmaktadır. Bu da en üstün performansta minik dostlarımız için tedavi gerçekleştirildiği görülmektedir. Petiratri hayvan kliniği bu doğrultuda Bakırköy veteriner klinikleri arasında da en iyiler kategorisinde yer almaktadır.

Petiatri Kedi ve Köpek Aşılama Çalışmaları

Daha ilk doğdukları andan itibaren kedi ve köpekler için uygulanması gereken belli başlı aşılar bulunmaktadır. Gençlik aşısı, karma aşı ve parazit aşıları gibi çeşitli aşılar söz konusudur. Bu aşıların alanında profesyonel bir veteriner kliniği tarafından yapılması gerekmektedir. Petiatri hayvan kliniği ise kedi ve köpek aşılama çalışmalarını üstün deneyimiyle gerçekleştirmektedir. Böylelikle minik dostlarımızın ihtiyacı olan aşı süreci de başarıyla tamamlanmaktadır.

Aşılama sürecinde ayrıca klinik tarafından karne de verilmektedir. Minik dostlarınızı muayeneye gelirken karneleri ile gelmeniz önemlidir. Bu sayede daha öncesindeki işlemler ve tedavilere bakılarak daha profesyonel bir çalışma sağlanmaktadır.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x