Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Pedagojik formasyon başvuruları başlıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2014-2015 öğretim yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi ek yerleştirme başvuru ve kayıt işlemleri hakkında bildiri yayımladı.
200 KONTENJAN
Ön kayıt başvurularının 9-10 Şubat tarihleri arasında Eğitim Fakültesi dekanlık binasında şahsen yapılacağı bilgisinin paylaşıldığı açıklamada ayrıca şu bilgilere yer verildi; “Yönetmelik gereği 200 kişilik kontenjanın 150’ si Kırıkkale Üniversitesinde öğrenim gören son sınıf lisans öğrencilerine ve 50’si ise Kırıkkale Üniversitesi mezunları, diğer üniversite mezunları, açık öğretim ve uzaktan öğretim 4. Sınıf öğrenci ve mezunları grubuna ayrılmıştır.
SON SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN GEREKEN BELGELER
Ön Kayıt Formu (Kayıt esnasında verilecektir), Öğrenci belgesi, Onaylı Lisans Not Transkripti (Aslı veya noter onaylı olması zorunludur) ve fotokopisi,  Onaylı Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Aslı getirilmesi durumunda onay kurumumuzca yapılacaktır).
MEZUN GRUP ÖN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
Ön Kayıt Formu (Kayıt esnasında verilecektir), Onaylı Mezuniyet Belgesi yada diploma, açık öğretim ve uzaktan eğitimde okuyan adaylar için öğrenci belgesi, Onaylı Lisans Not Transkripti (Aslı veya noter onaylı olması zorunludur) ve fotokopisi, Onaylı Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Aslı getirilmesi durumunda onay kurumumuzca yapılacaktır), Kırıkkale Üniversitesi Son Sınıf Öğrencileri İçin Ayrılan Kontenjan: Kırıkkale üniversitesi son sınıf öğrencileri için 150 kişilik kontenjan, alan bazında geçerli başvuru sayısıyla orantılı olarak ilgili alanlara dağıtılacaktır.
MEZUN GRUP İÇİN AYRILAN KONTENJAN
Kırıkkale Üniversitesi mezunları, diğer üniversite mezunları, açık öğretim ve uzaktan öğretim 4. Sınıf öğrenci ve mezunları için ayrılan 50 kişilik kontenjanın alanlara göre dağılımı belirlenmiştir. Ek kontenjanların alan bazında dağıtımında; bu dönem eğitime başlamış grupların alanları ve öğretim üyelerinin alan eğitimi uzmanlığı dikkate alınmıştır”
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu