Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Pehlivanlı, son yolculuğuna uğurlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Adalet Partisi’nden 15 ve 16’ncı dönem Kırıkkale’nin il olmadan Ankara’ya bağlı olduğu yıllar, Milletvekili olan Fikri Pehlivanlı, 86 yaşında hayata gözlerini yumdu. Etrafı tarafından samimi ve eczacı kişiliğiyle de tanınan merhum Pehlivanlı, Nur Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.
 
NUR CAMİİ’NDE NAMAZ KILINDI
Kırıkkale’nin il olmadığı yıllar Adalet Partisi’nden 15 ve 16’ncı dönem Ankara Milletvekili olan ve sıcak, samimi, eczacılık yönüyle de tanınan Fikri Pehlivanlı vefat etti. Merhum Pehlivanlı Nur Caminde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Hüseyin Beyobası köyünde defnedildi. Evli ve 5 çocukluğu olan Pehlivanlı, ölümüyle birlikte de sevenlerini derinden üzdü. Namaz öncesi yakınlarının taziyelerini kabul eden çocukları, babalarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ettiler. Eşi ve dostları Pehlivanlı ailesini bu acı gününde yalnız bırakmazken, yakınlarına baş sağlığı, merhuma Allah’tan rahmet dilediler.
 
SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Cenaze törenine Vali Ali Kolat’ın yanı sıra; Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Seyit Ahmet Göçer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, eski Milletvekillerinden Sadık Avundukluoğlu, ilimiz eski valisi Behiç Çelik, eski Belediye başkanlarından Mustafa Pekdoğan, Cemalettin Akdoğan, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, eski Futbol Federasyon yöneticisi iş adamı Ergün Tekin, iş adamları ve çok sayıda Pehlivanlı ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı. Cenaze Namazı sonrasında Fikri Pehlivanlı için helallik istendi. Fikri Pehlivanlı’nın naşı vasiyeti üzerine Hüseyinbeyobası köyüne defin edilmek üzere omuzlarda cenaze arabasına kadar taşındı. Bizlerde Haber71 Gazetesi olarak merhum Pehlivanlı’ya Allah’tan rahmet, geride kalan Pehlivanlı ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu