Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Pırıl pırıl bir sağlık kompleksimiz olacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Fabrikalar Mahallesi’nde yapımı devam eden Sağlık İl Müdürlüğü Kompleksinin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

 

40 ÜNİTELİK ADSM

Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi’nde yapımı devam eden İl Sağlık Müdürlüğü Kompleksi

Çalışmaları hızla devam ediyor. Vali M. İlker Haktankaçmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş ve beraberindeki heyet ziyaret inşaatın devam ettiği kompleks alanını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldılar. Vali Haktankaçmaz beraberindeki heyetle birlikte İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası, 112 Komuta Kontrol Merkezi, HSM, ASM, TSM ve 40 ünitelik ADSM’nin yapım işlerinin son durumunu değerlendirdi.

 

21 BİN METREKARE

İnşaatın en geç 2019 yılının Mart ayında bitirileceğini, hızla devam eden çalışmalar nedeniyle teslimatın 2018 yılının sonlarına doğru yapılabileceğini belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, 21 bin 461 metrekare kapalı alana sahip olan sağlık kompleksinin yapısının 4 blok şeklinde inşa edildiğini söyledi.

 

4 BLOKTAN OLUŞUYOR

İnşaatın temel oturma alanının 4 bin 660 metrekare olduğuna işaret eden Güngüneş, 4 bloktan oluşan kompleksin Kız Meslek Lisesi tarafına bakan ilk 2 bloğunun İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası, 3. bloğun ADSM’ye ait olacağını ve son 4. bloğun ise Semt Polikliniği olarak hizmet vereceğini söyledi.

 

 

KASIM AYINDA TAMAMLANACAK

Vali Haktankaçmaz, “Kırıkkale’deki sağlık yatırımlarını yerinde inceliyoruz. En büyük yatırım malumunuz buradaki sağlık kompleksi. Orası da çok hızlı devam ediyor. Süresinden biraz daha önce bitecek. Bu yılın Kasım ayında tamamlanacak. Tabi inşaat bitince teftişi var. O anlamda Sağlık Müdürlüğümüz de çalışmalarını hazırladı. Her şey hazır. İnşallah en modern tıbbi cihaz ve ekipmanlarla pırıl pırıl bir hastanemiz olacak. Tabi sadece hastane değil, diş hastanesinin yanında aile sağlığı merkezi, idari birimlerle çok modern bir sağlık tesisi olacak.”dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x