Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Polis köpekleri şov yaptı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri devam ediyor. Polis köpekleri Cumhuriyet Meydanı’nda şov yaptı, vatandaşlar köpeklerin akıllara durgunluk veren şovunu şaşkınlıkla izledi. 
EMİRLERİ YERİNE GETİRDİLER
Yolda yürüyen bir vatandaşın sırtındaki çantayı kapkaççının alıp kaçmasının canlandırıldığı gösteride Macar rottweiler cinsi Reis’in kapkaççıyı yakalayarak polislere yardımcı oldu. Tüm emirleri harfiyen uygulayan köpek izleyenlerden alkış aldı. Görevli polise mutlak itaat eden Reis isimli köpek, daha sonra yoldan geçen vatandaşı gasp eden bir suçluyu etkisiz hale getirerek izleyenleri büyüledi. Saldırganların kuru sıkı diye tabir ettiği silahla ateş etmesine rağmen, saldırganlardan korkamayan ve sadece görevine odaklanan Reis, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne güven verdi.
BÜYÜK ALKIŞ TOPLADILAR
Daha sonra sahneye çıkan K9 diye tabir edilen Bora isimli eğitim köpeği, bankayı soymak isteyen vatandaşı etkisiz hale getirdi. Daha sonra bir işyerine gasp için giden bir suçluyu sadece bir komut ile etkisiz hale getiren Bora, hem sahibinden hem de izleyenlerden büyük alkış topladı. Banka soygunu ardından köpeklerin hırsızlara saldırması ve emniyet altına alması görenleri hayrete düşürdü. İki arkadaş arasında çıkan kavga da polisin müdahale etmesinin ardından kavgalılardan birinin polise silah çekmesini gören köpeklerin bir anda saldırması nefes almadan izlendi.
 
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu