Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Proje Taşımacılığı

Proje taşımacılığı standart Nakliyat araçlarının taşıyamayacağı büyüklükte ve ağırlıkta olan endüstriyel ekipmanları taşınması işlemlerine verilen isimdir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Proje taşımacılığı standart Nakliyat araçlarının taşıyamayacağı büyüklükte ve ağırlıkta olan endüstriyel ekipmanları taşınması işlemlerine verilen isimdir. Gabari dışı olarak bilinen ve standart taşıma yöntemleri ile taşınamayan tüm ülkelerin özel araçlar ve özel ekipmanlarla taşınabilmesi proje taşımacılığı kapsamında sağlanmaktadır. Bu hizmet içeriğinden uzman ekipler görev almakta ve taşımacılığın en güvenli şekilde nasıl yapılacağı ve hedef noktaya en verimli şekilde nasıl ulaştırabileceğine yönelik planlamalar yapılmaktadır.

Ülkemizde Lima Logistics firması tarafından verilen proje taşımacılığı hizmeti ile ağır ve hacimli yüklerin tüm taşımacılık yöntemleri kullanılarak belirli bir planlama ve organizasyon dahilinde taşınabilmesi sağlanmaktadır. Bu süreçte karayolu, havayolu, demiryolu ve denizyolu kargo taşımacılığı yöntemleri kullanılabilmektedir.

Proje taşımacılığı nedir, nasıl yapılır

Proje taşımacılığı uluslararası taşımacılık sektöründe büyük, hacimli, ağır ve yüksek değerli yük ve ekipmanların taşınması aşamasında başvurulan yöntemlerden birisidir. Tekbir lokasyondan temin edilen standart dışı ürünler en güvenli ve emniyetli şekilde farklı bir ülkeye ulaştırılmak üzere belirli bir proje dahilinde taşınmaktadır. Bu çalışmalarda detaylı bir mühendislik prosedürüne ihtiyaç duyulmaktadır. Aynı zamanda taşımacılık için belirlenen bütçe limitleri dahilinde ve termin sınırları içerisinde kalınarak taşımacılığın nasıl yapılabileceği projelendirilmektedir.

Proje taşımacılığı çalışmaları taşımacılık alanında faaliyet gösteren profesyonel ve güçlü firmalar tarafından sağlanabilmektedir. Taşımacılık aşamasında var olan her bir ayrıntı ve karşılaşılabilecek tüm ihtimaller hesaba katılarak bir çalışma yapılmaktadır. Verimli bir proje taşımacılığı için ön planlama süreci Hayati bir öneme sahiptir. Minimum risk ve maksimum verimlilik elde edebilmek için Lima Logistics tarafından sunulan proje taşımacılığı hizmet içeriklerini araştırabilirsiniz.

Taşınacak olan yükün çeşidine ve hedef ülkeye göre hangi taşımacılık yöntemlerinin kullanılabileceği ve bu çalışmanın sizlere maliyeti konusunda en detaylı bilgilere Lima Logistics bünyesinde ulaşabilirsiniz.

Proje taşımacılığında kullanılan taşımacılık yöntemleri

Proje taşımacılığı büyük ve ağır yüklerin belirli bir proje dahilinde uluslararası taşınmasını hedef almaktadır. Bunun için karayolu taşımacılığı ile birlikte demiryolu kargo taşımacılığı yöntemlerini başvurulmaktadır.  Hedef ülkeye ve Ulaşım altyapı detaylarına göre yapılan projelendirmede eğer ulaşım güzergahı demiryolu taşımacılığı için uygun değilse buna alternatif olarak denizyolu ve havayolu kargo taşımacılığı ön plana çıkmaktadır.

Belirlenecek olan yöntemde taşımacılık hizmeti veren firma tarafından profesyonel bir analiz ve değerlendirme süreci geliştirilmektedir. Bu süreçte taşımacılık için ayrılan bütçe önemli bir yere sahipken öncelik her zaman standart dışı bu yüklerin en güvenli şekilde nasıl taşınabileceğidir.

Profesyonel bir hizmet kalitesine sahip olması gereken proje taşımacılığı Lima Logistics bünyesinde titiz bir şekilde ele alınmaktadır. Farklı süreçler ve aşamalar halinde planlanan bu taşımacılığın her bir aşamasında eğitimli ve deneyimli ekipler görev almaktadır. Aynı zamanda taşımacılığın kusursuz bir şekilde tamamlanabilmesi için geniş bir araç ve ekipman desteğinden faydalanılmaktadır.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x