Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Oto Yedek Parça Satış Programı 

Oto yedek parça satış programı otomobil ve türevi araçların yedek parçalarının satışını yapan firmalar için tasarlanmış olan bir programdır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Oto yedek parça satış programı otomobil ve türevi araçların yedek parçalarının satışını yapan firmalar için tasarlanmış olan bir programdır. Zerogle sitesinden oluşturabileceğiniz Bu programın pek çok farklı özelliği mevcuttur. Bu program dokunmatik ekran özelliği ile hızlı satış ekranınızda işlerin duraksamadan devam etmesine olanak tanıyor. Tek butonla ürün ekleme fiyat belirleme ve para üstü hesaplama gibi işlemleri kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca oto yedek parça muhasebe programı ile kredi kartı ile yapılan satışlarda aynı ekrandan tek tuşla bütün işlemler yapılabiliyor.

Oto Yedek Parça Entegrasyon Programı 

Oto yedek parça entegrasyon programı kullanımı ile ürünlerinizi gruplandırarak karışıklığı önleyebilir ve sistem içinde sınırsız kategori açmanıza yardımcı olur. Ayrıca resim stok ve barkod adı da ekleyebilirsiniz. Kasa personellerinize özel sistem giriş şifreleri ile yapılan işlemleri özelleştirilebilir hangi işlemi kimin hangi saatte yapmış olduğunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca otomatik olarak hazırlanmış olan fiş ya da faturaları hızlı bir şekilde çıkararak müşterilerinize iletme imkanı bulursunuz. Çoklu program özelliği ile tek bir yere bağlı kalmadan istediğiniz yerden ya da bilgisayardan kontrollerinize yapabilir ve iletişim kurabilirsiniz. Para alışverişlerinde olası karışıklıklara karşı önlem olarak işlemi kısaltma açısından otomatik hesaplama yapılır ve müşterinize para üstü verebilirsiniz. Tüm bunlar hakkında ayrıntılı bilgi için Zerogle  sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x