Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Rahmet ve Şükranla Anıyorum

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, 2008 yılında Siirt 3. Komando Tugayı 3. Bölük'te vatani görevini yaparken Kuzey Irak'a düzenlenen sınır ötesi Güneş Operasyonu esnasında 23.02.2008 tarihinde şehit düşen Piyade Er İbrahim Ülger’in ailesini evlerinde ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, 2008 yılında Siirt 3. Komando Tugayı 3. Bölük’te vatani görevini yaparken Kuzey Irak’a düzenlenen sınır ötesi Güneş Operasyonu esnasında 23.02.2008 tarihinde şehit düşen Piyade Er İbrahim Ülger’in ailesini evlerinde ziyaret etti.

GENİŞ KATILIM

Şehit Ülger’in Etiler Mahallesi’ndeki ailesini ziyaret eden Tekbıyıkoğlu, şehidin yakınlarıyla bir süre sohbet etti.Tekbıyıkoğlu, “Devletimizin dirliği, milletimizin birliği ve ülkemizin güvenliği için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.” ifadesini kullandı.Vali Tekbıyıkoğlu’na, Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Barış Cücen, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür  Vekili Yakup Yeşilırmak da eşlik etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x