Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Sağlık sektörü tüm şartlara rağmen çalışıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, insan sağlığı ve hayatı bağlamında kutsal bir meslek dalı olan sağlık sektörünün olumlu olumsuz tüm şartlara rağmen çalıştığını söyledi. 

HABER: YAKUP ÖZCAN

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları Komisyonları ve İş Yeri Temsilcileri ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi’nde ziyaretlerde bulundu.

Yüksek İhtisas Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi ve Sağlık Kurulu Adli Rapor Birimlerinde ziyaretler gerçekleştiren Akdoğan; “Sağlık camiamızın tüm departmanları ve tüm iş kolları ile bir bütün olarak sağlık hizmeti sunumunda fedakarca görevlerini gerçekleştirmektedir. İnsan sağlığı ve hayatı bağlamında kutsal bir meslek dalı olan sağlık sektörü olumlu olumsuz tüm şartlara rağmen çalışmaktadır.

Sağlık-Sen olarak şahsım, yönetim kurulum ve tüm teşkilatımız ile birlikte bizler bu yoğun çalışma ortamında sağlık çalışanlarımız ile bir araya gelmekten onur duymaktayız. Sahada görev yapan arkadaşlarımızın çalışma ortamları, mesleki talepleri konularında fikir alış verişi yapmak ve çözüm odaklı gayret sarf etmek amacını taşımaktayız.

Bugün bizleri nazik karşılamalarından dolayı mesai arkadaşlarımıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Ziyaretler karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu