GenelSağlık

Sağlık-Sen Yüksek İhtisas’ta talepleri dinledi

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube yönetimi Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ni ziyaret ederek sağlık üyelerini taleplerini dinledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube yönetimi Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık üyelerini taleplerini dinledi.

Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesi’nin sağlık sektöründeki çalışanlarla bir araya gelerek, onların görüşlerini dinlemek ve destek olmak amacıyla hastanelere ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Komisyonları ile İş Yeri Temsilcileri, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ni ziyaret etti.

SAĞLIK-SEN’DEN YÜKSEK İHTİSAS’A ZİYARET

Ziyaret kapsamında, Yüksek İhtisas Hastanesi’nin Yoğun Bakım Ünitesi ve Sağlık Kurulu Adli Rapor Birimleri de ziyaret edildi. Akdoğan, ziyaret sırasında şunları dile getirdi: “Sağlık camiamızın tüm departmanları ve tüm iş kolları, sağlık hizmeti sunumunda fedakarca görevlerini gerçekleştirmektedir. Sağlık sektörü, insan sağlığı ve hayatı bağlamında kutsal bir meslek dalıdır ve olumlu-olumsuz tüm şartlara rağmen çalışmaktadır.”

BAŞKAN RECEP AKDOĞAN FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesi olarak, sağlık çalışanları ile bir araya gelmekten onur duyduklarını belirten Akdoğan, sahada görev yapan arkadaşların çalışma ortamları ve mesleki talepleri hakkında fikir alışverişinde bulunarak çözüm odaklı gayretlerini sürdürdüklerini ifade etti. Ziyaret sırasında kendilerini nazikçe karşılayan sağlık çalışanlarına teşekkürlerini ileten Akdoğan, başarılar diledi.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x