Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Şahin ve Tonga Serbest Kaldı

Kırıkkale'de aralarında iş insanlarının bulunduğu FETÖ davasında 6 sanığa beraat, tutuklu yargılanan sanıklardan Bekir Şahin ve Basri Tonga'ya da tahliye kararı çıktı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ŞAHİN VE TONGA TAHLİYE OLDULAR  İşadamlarının aralarında bulunduğu FETÖ davasında beraat kararı çıktı. Ankara’da istinaf mahkemesinde görülen davada daha önce haklarında çeşitli yıllarda ceza verilen 6 sanık hakkında hakim beraat kararı verdi.  Mahkeme hakimi bugün davası görülen sanıklardan; Gülenler Market sahipleri Halim Güngör ve Erol Gürol, Acar Kömür sahibi Şeref Acar, Avukat Ali Yıldız, Aslan Erdal ve Rıfat Aksoy’un beraatine karar verirken, tutuklu yargılanan Ayakkabı Sarayı Sahibi  Bekir Şahin ve  Moda Life Sahiplerinden Basri Tonga’nın ceza sürelerini indirerek tutuklu yattıkları süreyi gözönünde bulundurup tahliyelerine, Ekrem Gök ve Fatih Sarı’nın tutukluluk hallerinin ise devamına karar verdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x