GündemKırıkkaleManşetSpor

Şampiyon 1967 Kırıkkalespor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kulüplerarası Genç Kızlar Voleybol Ligi sona erdi. Lig sonunda 1967 Kırıkkalespor şampiyon olurken, Spor Lisesi ikinci, Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü üçüncü oldu.
 
ÇEKİŞMELİ MAÇLAR
Beş hafta süren Kırıkkale Kulüplerarası Genç Kızlar Voleybol Ligi oldukça çekişmeli maçlara sahne oldu. Tek devreli lig usulüne göre oynanan maçlar sonunda 1967 Kırıkkalespor ligi şampiyon olarak tamamladı. Spor Lisesi ikinci, Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü üçüncü oldu.  Bu sonuçlara göre 1967 Kırıkkalespor, Kırıkkale ilini Genç Kızlar Türkiye Finallerinde temsil etmeye hak kazandı.
 
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Yapılan kupa töreninde 1967 Kırıkkalespor şampiyonluk kupasını Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Vural’ın elinden aldı. Törende bir konuşma yapan Vural 1967 Kırıkkalespor kulübüne şampiyonluklarından dolayı kutlayarak Türkiye Finallerinde başarılar diledi. Katılan tüm takımlara teşekkür eden Vural, “Lig boyunca emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kulüp yöneticilerimize katılımlarından dolayı, oyuncularımıza ise verdikleri centilmence mücadeleden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
İKİ YILLIK EMEK
Kupa töreni sonrasında görüşlerini dile getiren 1967 Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Yiğit Tunç bu zaferin iki yıllık bir emeğin ürünü olduğunu söyledi. Oyuncusundan antrenörüne kadar herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğini belirten Tunç, “Bu şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyorum. Kulübümüzün ikinci yılında şampiyonluğu kazandık. Oyuncularıma 1967 Kırıkkalespor formasını hakkıyla terlettikleri için, antrenörümüz Arzu Aslan’a kulübümüzü kendi kulübü gibi sahiplenerek başarıya ulaşmak için mücadele ettiği için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 
OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM
1967 Kırıkkalespor Kulübü Antrenörü Arzu Aslan yeni kurulan bir kulübün ikinci yılında hedefine ulaşmasının disiplinli bir çalışmanın eseri olduğunu belirterek hedefin Türkiye finalleri olduğunu belirtti. Oyuncuları ile gurur duyduğunu ifade eden Aslan, “Ben antrenör olarak üzerime düşeni yaptığım gibi oyuncularımda üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiler. Bileklerinin hakkıyla şampiyonluğu kazandılar. Evladım gibi gördüğüm oyuncularıma ve Kulüp Başkanımız Yiğit Tunç’a teşekkür ediyorum. Ancak henüz bitmedi. Önümüzde Türkiye finalleri var. İlimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu