Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Savaşçı Kırıkkale’de Çekildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

FOX Tv’de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Savaşçı Dizisi’nin 6. Bölümü Kırıkkale’de çekildi. Farklı mekanlarda çekimler yaparak yayın hayatına devam eden Savaşçı Dizisi, yayınlandığı ilk bölümden itibaren dikkatleri üzerine çekiyor.

 

YOĞUN İZLEYİCİ

Reyting sıralamasında kendini ilk sıralarda bulan Savaşçı Dizisi’nin 6. Bölümü Kırıkkale il sınırlarında çekildi. Çekimleri tüm gün süren dizide oyuncular Kırıkkale halkı ile iç içe olarak şehrin tarihi ve kültürel yapısı hakkında bilgiler aldılar. FOX TV’de yayınlanan, Başrollerini Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Murat Serezli’nin paylaştığı Aksiyon ve Askeri türündeki Türk televizyon dizisi olan Savaşçı’nın çekimlerini izlemeye ise birçok vatandaş katıldı. Keskin ilçesinde ve Hasandede Köyünde gerçekleştirilen çekimlerde halkın yoğun ilgisiyle karşılayan oyuncular, vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x